Ostavio ženu zbog Sofije iz Ukrajine, koju su primili u dom: Bivša mu je sad uvela zabranu prilaska

 
 
  • 2

Prema zabrani prilaženja, Toni ne sme da stupi u kontakt sa Lornom putem telefona, poruka, mejlom ili preko socijalnih mreža

Muškarac iz Velike Britanije, koji je ostavio porodicu kako bi započeo novi život sa izbeglicom iz Ukrajine, dobio je zabranu prilaženja bivšoj ženi.

Toni Garnet (29) sada ima zabranu da kontaktira Lornu, majku svoje dve ćerke, ili da priđe bliže od 100 metara bivšem porodičnom domu.

Ova zabrana uvedena je nakon saslušanja na sudu, gde je Lorna tvrdila da joj je Garnet slao nasilne poruke, prenosi Mirror.

Garnet je ostavio porodicu i pobegao sa mladom Ukrajinkom Sofijom Karkadim (22) 10 dana nakon što su je on i Lorna primili u svoj dom.

Par sada kuje planove o osnivanju porodice.

Prema zabrani prilaženja, Toni ne sme da stupi u kontakt sa Lornom putem telefona, poruka, mejlom ili preko socijalnih mreža.

Sofia karkadim Foto: Instagram

- Ako će joj to pomoći da mirno spava, onda će tako biti. Ja znam istinu, nisam uradio ništa loše - rekao je Toni za medije.

Lorna, koja se nikada nije udala za Tonija ali je uzela njegovo prezime, rekla je da ne želi ništa više da ima sa bivšim i želi da je ostavi na miru.

Sofija je u dom porodice u Zapadnom Jorkširu stigla 4. maja nakon što je pobegla iz ukrajinskog grada Lavova usred sukoba Ukrajine i Rusije.

Tamo je ostavila roditelje, koji su razvedeni, očuha i mlađu sestru Elizabet (13).

Ubrzo nakon dolaska u dom porodice, Toni i Sofija su počeli da osećaju "konekciju".

Video: Ruska nagazna mina joj raznela noge a sada je pogledala sreća: Udala se ukrajinska medicinska sestra

(Telegraf.rs)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA