Medvedev: A ko je rekao da će za dve godine Ukrajina uopšte postojati na mapi sveta?

 
  • 13

On je saopštio da je video objavu u kojoj se navodi da Ukrajina "želi da dobije tečni gas (LNG) od svojih inostranih partnera pod lizingom i plati ga za dve godine"

Zamenik predsednika ruskog Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev izrazio je sumnju da će Kijev u narednom periodu moći da ispunjava svoje ugovorne obaveze i doveo u pitanje samo postojanje ukrajinske države u budućnosti.

- A ko je rekao da će za dve godine Ukrajina uopšte postojati na mapi sveta? Iako Amerikanci više ne mare, oni su toliko uložili u antiruski projekat da im je sve ostalo sitnica"- napisao je on na svom Telegram kanalu, prenosi RIA Novosti.

On je saopštio da je video objavu u kojoj se navodi da Ukrajina "želi da dobije tečni gas (LNG) od svojih inostranih partnera pod lizingom i plati ga za dve godine".

Prema njegovim rečima, bez zapadnog tečnog gasa "Ukrajina će se ove zime prosto smrznuti", navodi RIA Novosti.

Video: 100 dana sukoba u Ukrajini

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    15. jun 2022 | 11:19

    I nece postojati, Rusiji ce se pridruziti istocni deo. Zelenski ce poljacima dati zapadni deo, vec se o tome pregovara. Zelenski ce moci, kao i Stipe Mesic sjovremeno za SFRJ, da izjavi "Moj zadatak je zavrsen, Ukrajina vise ne postoji".

  • Boško

    15. jun 2022 | 12:41

    Možete da okupirate ali će se sve vraćati. I Hitler je tako razmišljao, pa znamo kako je završio. A teritorije vraćene kome su pripadale.

  • Nole

    15. jun 2022 | 12:01

    Brini ti o svom dvoristu. Nema garancije da ce ovakva Rusija opstati kao sto ni SSSR nije opstao. Ovo nije rat polovine Rusa i svih nacionalnih manjina. Nisu krivi sto pate pod sankcijama. I nece jos dugo trpeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA