Nestala ćerka bračnog para ubijenog u Teksasu pronađena živa posle 40 godina: Rešena višedecenijska misterija

 
 
 ≫ 
  • 1

Tela para sa Floride Tine Gejl Lin Klaus i Harolda Dina Klausa mlađeg pronađena su u šumovitoj oblasti u Hjustonu, međutim, par nije identifikovan sve do 2021. godine

Nestala ćerka muškarca i žene čija su tela otkrivena u Teksasu 1981. godine pronađena je "živa i zdrava" više od četiri decenije kasnije, saopštio je teksaški državni tužilac Ken Pakston.

Tela para sa Floride, Tine Gejl Lin Klaus i Harolda Dina Klausa mlađeg pronađena su početkom 2022. godine u šumovitoj oblasti u Hjustonu, ali je najveća misterija posle toga bila šta je sa njihovom ćerkom Holi?

Sada, posle više od 40 godina, Holi (42) je pronađena, prema kancelariji AG.

- Molila sam se više od 40 godina za odgovore i Gospod je otkrio nešto od toga... našli smo Holi - rekla je Holina biološka baka Dona Kasasanta u saopštenju za medije.

Holi je rečeno o identitetu njenih bioloških roditelja i bila je u kontaktu sa svojom porodicom, saopštila je kancelarija AG. Svi se nadaju da će se uskoro i uživo sresti.

Saopštenje iz kancelarije AG-a ne navodi detalje o Holinom životu u poslednjih 40 godina, iako su članovi porodice citirani u saopštenju za novinare rekli da je imala dobar život i da je dobro zbrinuta.

Istraga o smrti njenih roditelja je u toku.

Video: Ovo je bio rasplet kome smo se nadali: Četvorogodišnja Kleo pronađena posle više od dve nedelje

(Telegraf.rs)

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA