Gađana škola u Lugansku, ima žrtava? Zelenski otkrio šta sledi nakon što su žene i deca izvučeni iz Azovstala

* Zelenski pozvao Šolca u Kijev 9. maja * Ministarstvo odbrane SAD negira da je pružalo obaveštajne podatke o lokacijama ruskih generala * SAD poručile da će da zaštite Švedsku i Finsku dok čekaju prijem u NATO

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ohman
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zoran

    13. maj 2022 | 22:42

    Verujem da ce se Rusi povici,nisu oni Amerikanci i NATO,,nece se to desiti istog trenutka i treba da dodjem do pomirenja dva ista naroda,naravno da ce Rusi imati,vojnu bazu,jer na pocetku ,sigurno nece dozvoliti da Ukrajina ima,tesko,oklopno i avione,a nevescu primer Cecenije,gde postoje dve ruske baze,ali Rusi moraju da pitaju i najave,kad Ruski konvoj prolazi kroz Ceceniju,koja je u sastavu Rusije,ima sve slobode,a isto su ratovali jedni protiv drugih,a sasvim su drugi narod,druge vere,a ako uzmemo Srbiju,koja nije članica NATO,a ima pravo prolaza,kad god hoce kroz Srbiju,a pritom je pomogla NATO agresijom,kopneni napad iz Albanije!,Albanaca,Siptara i ostalih terorista i napravila NATO bazu na 15%otete teritorije agresijom,a mi nismo napadali Siptare 8 godina i hteli da ih proterano,nismo imali ni Naciste,ni Biološke labalararatorije,ni ugrozavali Albaniju!Zato je Ruski napad opravdan i verujem da ce postovati dogovor,kao i u Ceceniju i Jos nekim Republikama!Ceo svet zna,da je Rusija,mogla napasti Ukrajinu i za 7 dana,sve srusiti i pobiti,kao Amerikanci u svakoj zemlji koju su napali,bez razloga,osim da otmu Naftu i izgrade bazu,da cuvaju Naftu!Ukrajinski nacisti bi napali Ruse,samo da su Rusi sacekali mesec dana,zato su dobro ukopani i spremi,jer su hteli da pobiju i proteraju Ruse i cudno da je virus nestao,kad je Putin napao i nasao bio labaratorije,koje finansira Amerika,a postoji preko 1000 u celom svetu,4 u Srbiji,a vlast cuti,a plan da smanje broj ljudi!

  • Zamisli

    07. maj 2022 | 22:45

    Ruskog tehnološkog giganta koju nema svoju belu tehniku nego sve kupuju od zapada....tuga golema!!

  • UMESANOST

    07. maj 2022 | 22:08

    Amerika kao spijun dostavlja podatke Ukrajini spijunirajuci Rusiju. Ako se ovako nastavi doci ce do velikog nuklearnog rata, a krivac za to je jedino Amerika koja vec 72 godine rovari i unista zemlje po svetu. Prelila je casu i ako se na brzinu ne povuce,ko prezivi pricace o bivsoj Americi koja je unistila svet. Pobila je starosedeoce u Americi, cisti genocid, pa Hirosima, pa Nagasaki i sve do danasnjih dana. Jedini krivac, ako dodje do nuklearnog rata, jer druge zemlje joj vise nece nista tolerisati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA