Žena nađena na kauču prekrivena crvima i ranama, u prljavštini bila 12 godina: Roditelji optuženi za ubistvo

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pronađena je prekrivena crvima i ranama i "stopljena" sa rupom u kauču u dnevnoj sobi porodične kuće.

Par iz Luizijane čija je ćerka pronađena mrtva optužen je za drugostepeno ubistvo u šokantnom slučaju "akutnog medicinskog zanemarivanja".

Njihova ćerka je pronađena delimično gola, u sedećem položaju sa prekrštenim nogama, napola potopljena u "bazenu sopstvenih izlučevina" koje su se izlile kroz kauč.

Šila i Klej Flečer uhapšeni su u ponedeljak zbog smrti njihove ćerke Lejsi Elen Flečer 3. januara, saopštio je Advocate.

Porota je kasnije podigla optužnicu za ubistvo 36-godišnjakinje, koja je imala manje od 45 kilograma i pronađena na kauču prekrivenom urinom i izmetom.

Lejsi je možda sedela u sopstvenoj prljavštini oko 12 godina, prema mrtvozorniku, dr Evel Bikamu.

Pronađena je prekrivena crvima i ranama i "stopljena" sa rupom u kauču u dnevnoj sobi porodične kuće.

- Otvorio sam vrata, ušao u kuću, osetio se smrad, izmet, fekalije, urin, nije moglo da se diše - rekao je Bikam, preneo je WAFB.

- Otac je bio potpuno bez emocija, majka je ležala sklupčana, malo je plakala - dodao je on.


Bikam je rekao da je Lejsi, koja je imala čireve, bakterijske infekcije i druge bolesti, umrla od "akutnog medicinskog zanemarivanja" koje datira najmanje od 2010. godine.

Lacey Ellen Fletcher Foto: east feliciana parish the coroner's office

Bila je teška oko 43 kilograma.

Šerif Džefri Trevis je rekao da je ovo nešto najgore što je video u svojoj karijeri.

Nakon što je velika porota donela svoju odluku, okružni tužilac Sem D’Akvila rekao je novinarima da "Lejsi Flečer nije zaslužila način na koji je tretirana i verujem da je pravda zadovoljena danas".

Imala autizam

Mrtvozornik je saopštio da su roditelji bili na izletu za vikend kada je Lejsi umrla. Navodno su tvrdili da je imala ekstremnu socijalnu anksioznost i autizam.

Lejsi je takođe patila od sindroma zaključavanja, retkog neurološkog poremećaja koji karakteriše potpuna paraliza voljnih mišića, osim očiju, navodi Daily Mail.

Majka je bila gradski odbornik koja je dala ostavku na svoju funkciju u februaru, navodi WBRZ. Otac je navodno oficir Okruglog stola za građanski rat u Baton Ružu, neprofitne organizacije čija je misija "obrazovanje i negovanje zahvalnosti za žrtve koje su svi podneli tokom građanskog rata".

Optužbe za ubistvo drugog stepena nose obaveznu kaznu doživotnog zatvora bez uslovnog otpusta za odrasle nakon osude.

Prošle nedelje, advokat para je objavio izjavu u kojoj kaže: "Oni ne žele da ponovo prožive bol gubitka deteta kroz medije. Prošli su kroz mnogo bola tokom godina. Svako ko je izgubio dete zna kako je to.”

Par je bio "odlučan" da je Lejsi "zdravog uma da donosi sopstvene odluke", dodajući da se nikada nije žalila na svoje rane i da ih je Šila rutinski čistila, rekao je D’Akvila prošle nedelje.

U ponedeljak je rekao da se nada da odluka velike porote služi kao upozorenje drugim nemarnim starateljima, navodi list.

Video: Pronađeno telo ubijene misice Ksenije: Muž pokazao gde je zakopao njeno telo nakon što je ubio

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA