≫ 

Merkelova reagovala na optužbe u vezi sa Rusijom

 ≫ 

Bivša nemačka kancelarka ponovila je da i dalje stoji iza odluke - da se Ukrajina ne primi u NATO 2008.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika CENJENA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • vladimir

    05. april 2022 | 17:39

    Ova nameštaljka oko leševa je ista kao,Markale, Račak, Srebrenica, ili ona koju mnogi ne znaju. Radi se o 1989. god. kad je predsednik Čaušesku držao govor o napadu fašistia ,stranih agenata i domaćih plaćenika. Ulicama Temišvara se pojavili leševi koje je navodno pobio Čaušesku. Istinu danas znamo: Američka vojska za propagandu iznela leševe iz mrtvačnica a dotad lokalna TV CNN iz Atlante uživo prenosila lažni scenario, koja preko noći postade globalna. Kako se završilo posle tih laži, znamo. To je zapad. Evo istine o leševima. Kad su Rusi bili u gradu nosili su bele trake oko ruke i noge da se razlikuju od Azova koji su nosili žute trake. Civili su se slobodno kretali dok su bili Rusi pa su i oni nosili iste trake. Kad su napustili grad četiri dana ranije, civili su se vratili u podrume. Došli su Azovski fašisti i svako ko je nosio belu traku bio je ubijen i mučen. Siguran sam da je scenario napravljen u SAD-NATO kuhinji. Koji misle da mi ne pamtimo njihov genocid širom planete Zemlje. Samo su u Iraku ubili 500000 dece a milion ljudi ima rak. U Vijetnamu su pobili preko 3 miliona ljudi. Od raspada Jugoslavije najveću korist imala je Nemačka dominacijom i okupacijom Balkana. Nisam naveo da Amerika postoji 239 godina a vodila je ratove 222 godine i 226 ratova.Moralno, Amerika i Nemačka nemaju nikakvog prava počitavanja lekcija bilo kome. Pogotovo kad ove dve nacije razvijaju oružja za masovna uništenja. Napravili su 331 laboratoriju za proizvodnju biološkog oružja

  • Dacko

    05. april 2022 | 13:32

    Opet ta Nemačka pa Nemačka. I doklen više, iz rata u rat !!! ... Pod hitno neka pročita pesmu "PROZVANI JE PETI TRI" O streljanju đaka u Kragujevcu mesto koje i danas krvari.

  • CENJENA

    05. april 2022 | 13:04

    Gospodjo Merkel Vama je poznata sva politicka scena sveta. Sada, kada niste na funkciji, a znam da imate veliki uticaj medju narodom Nemacke, i sire, izadjite javno i.progovorite o lazima i namestaljkama u Markalama, Racku, a to je sada i u Ukrajini. Vi znate da to radi Amerika i kazite to javno, cime cete doprineti da se spasi Nemacka, cela Evropa, a i Svet. Stim postupkom cete uciniti veliko delo za covecanstvo, ali i za sebe. Svi idemo na onaj svet, Olbrajtova je otisla u najveci pakao, a Vi biste sebi obezbedili nebesko carstvo, jer bi tim postupkom ocistili sve grehe a usli biste i u istoriju kao zena koja je pomogla celom svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA