Dve porodice pokušale da pobegnu iz Buče, pucano na njihova vozila: Među poginulima dva dečaka

Dve porodice pokušale su da pobegnu iz Buče, kada je na njihova vozila otvorena vatra

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mik
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nenad Raos

    04. april 2022 | 04:19

    Mislim da nam svima nedostaju prave informacije. Jedni se izvori razlikuju od drugih kao nebo od zemlje. Kako to da su zločini u Buči otkriveni tek 4 dana nakon odlaska Rusa? Možda su ih učinili sami Ukrajinci, obračunavajući se s "domaćim izdajnicima"? To tek treba utvrditi. Ljudi se skanjuju, užasnuti su (što se može razumjeti), no u igri je borba za preraspodjelu svjetske moći. Možemo je shvatiti ako ruski imperializam, no i kao borva protiv anlgoameričkog neokolonijalizma. Treba vidjeti tko podržava, a tko ne podržava Rusiju, pa je sve jasno. Mislim da u ovoj situaciji Srbija vodi puno bolju politiku od Hrvatske. Rusiju ne možemo izbaciti iz Europe, kako bi to htjeli Amerikanci.

  • zlatko

    03. april 2022 | 20:08

    Gargamel:Za tvoju informaciju svi moji su se borili u NOB i to zato sto je Pavelic cijelu skoro cijelu jadransku obalu talijanima poklonio tako da nemam nikakvih komplexa po tom pitanju,a danas kad razmislim o onome sto se prije 80 god desavalo vidim ogromne greske i onih koji su stali na stranu fasizma i onih koji su bili antifasisti pa zavrsili kao totalitarni komunisti.O njima nek se brinu povjesnicari a danas nakon 80 god bih zelio da imamo demokratsko drustvo i drustvo ekonomskog obilja koliko got može a u to se nekako ovakav brutalan rat koji vodi Putin i Rusija ne uklapa.Evo vidis povlace se iz pola teritorija koji su osvojili ostavljajuc smrt i pustos .Ako to godi tvojoj dusi mojoj dusi ne godi a nadam se i vecini ljudi.I za kraj sto se tice trola koji mojim nickom pokusava u komentarima stvoriti zbrku projekt "postenih" pripadnika drugih naroda koji on pokusava prodati je davno zavrsio u zaboravu proslosti.

  • Zlatko

    03. april 2022 | 18:28

    Gargamel:Kad vec citiras onda bi znao da za tu izreku su rekli za vrijeme tridesetogodisnjeg rata koji se vodio u evropi oko 1630 godine ali taj rat je donio i jednu dobru stvar.Od tada se pocela nositi kravata u Evropi po Hrvatima koji su je nosili.Tako da vidi povijesne li slucajnosti Toliko volis Hrvate a podsjetnik na njih i na vjencanju nosis.Salim se malo a ako ti ne zelis da gradis buducnost nego bi se vratio u proslost tvoj problem nedam se da vecina u Srbiji hoce u buducnost.I vidim da se odjednom na vasem sajtu pojavio trol s nickom Zlatko koji pise najcrnju propagandu pa da skrenem paznju da s njim nikakve veze ni dodira nemam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA