Bajden sa osmehom na licu primio četvrtu dozu vakcine: Svima uputio važnu poruku

 
  • 10

Prve dve vakcine protiv korona virusa Bajden je primio nedugo pošto je stupio na dužnost predsednika januara prošle godine, a treću u septembru

Američki predsednik Džo Bajden primio je danas četvrtu dozu vakcine protiv krona virusa kompanije Fajzer i pozvao Kongres SAD da odobri milijarde dolara dodatnog finansiranja za borbu protiv pandemije korona virusa.

Bajden je primio takozvanu drugu „buster“ dozu dan pošto je federalno regulatorno telo odobrilo davanje četvrte doze antikovid vakcine osobama od 50 godina i starijima.

Prve dve vakcine protiv korona virusa Bajden je primio nedugo pošto je stupio na dužnost predsednika januara prošle godine, a treću u septembru.

On je danas apelovao na članove Kongresa da odmah odobre dodatna sredstva kako bi bilo obezbeđeno kontinuirano snabdevanje vakcinama.

Četvrta doza vakcine treba da pojača zaštitu najugroženijih grupa od korona virusa koji je doveo do smrti više od 975.000 ljudi u SAD.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CakiM

    30. mart 2022 | 23:51

    Moli kongres za pare da moze jos vise da se radi sema Leva Ruka Desni Dzep! Sav se zabrinuo za narod ma kako da nije! Nicija nije gorela do zore tako da i tvoja nece!

  • KKK

    31. mart 2022 | 08:26

    Dajte mu i protiv BESNILA , mozda ce da deluje , ili je vec zakasnio !?

  • Nikilas

    31. mart 2022 | 00:23

    A NA DUSI IMA RAT U UKRAJINI SA SVIM POSLEDICAMA NA SVET !!! STRASNO !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA