≫ 

Peskov o kraju sukoba u Ukrajini, spominjao i Staljingrad: "Nema mesta emocijama"

 ≫ 

Peskov je istakao da "nastavljaju sa radom", a da će emocije ostaviti "svojim neprijateljima"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ljuba

    30. mart 2022 | 14:30

    "Bitku su obeležili brutalnost i nebriga za civilne žrtve sa obe strane'. CIVILNIH ŽRTAVA JE BILO SAMO SA JEDNE STRANE - RUSKE.

  • GRESKA

    30. mart 2022 | 13:50

    Ne radi se Peskov o emocijama nego o iskustvu. Niko.ne kaze da treba da bude Staljingrad, ali se mora uraditi tako da nikada Ukranina ne sme da bude igracka u rukama zapada protiv Rusije. Rusija zeli da vrati svoje teritorije koje su njihovi preci delili kao da je to bila njihova dedovina. Ukrajinci ce uciniti sve da taj poklon.zadrze ili kasnije vrati. Zato sada treba 5 puta meriti, a jednom seci kod pregovora, da kasnije ne bi bilo jos vise problema za Rusiju. Krenula je da vrati svoje teritorije i neka se to uradi na takav nacin da to bude za sva vremena.

  • mihail

    30. mart 2022 | 12:58

    Ako samo uporedimo bombardovanje,Jugoslavije tj. Srbije i izmisljene razloge za to, Ako uzmemo protivzakonito nasilno otimanje Kosova,ne postovanje Briselskog sporazuma i to od Brisela, protivzakonito, iznad svega nasilno otimanje Srpske Krajine i nasilno teranje u TOR (ograda za ovce) srba u Republici Srpskoj Ako uzmemo Minski sporazum kojim je Ukrajina podpisala Republike Donjeck i Lugans ,a onda ih osam godina; bombardovala, ubijala i mucila stanovnistvo Ako uzmemo u ozir, da je Korona pandemija, za koju su, rusi i kinezi nasli vakcinu, ali je zapad ne priznaje zato sto je ruska i kineska. Ako uzmemo u obzir da su SAD izrovale; Irak,Libiju,Avganistan,Siriju,Vijetnam,Jugoslaviju itd da Sirijske i dr. izbeglice , zapad docekije bodljikavom zicom, a Ukrajincima daje; azil ,posao. STA TREBA BITI DA NE ZAKLJUCIS DA SU globalisticki hazari tj zapad, u stvari Hitlerovi nacisti . Ovo je borba dobra koje zastupaju, Rusi i zla najgore vrste, koje zastupa zapad. EU sa Njemackom je nacisticka tvorevina u kojoj bi Srbija bila u granicama Bg pasaluka i to malo Srba ne bi imalo pravo ni na sta , osim da budu robovi i da hodaju sa zutim trakama na rukama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA