Bajden o navodima Rusije da će redukovati napade na Kijev: Videćemo da li će slediti svoje reči

 
 
  • 5

Američki predsednik je napomenuo da je jutros u razgovoru sa liderima Francuske, Nemačke, Italije i Velike Britanije postignut konsenzus po pitanju situacije u Ukrajini.

Američki predsednik Džo Bajden rekao je danas nakon razgovora sa evropskim liderima da su SAD rešene da pruže bezbedonosnu pomoć Ukrajini.

Bajden je zatim upitan da prokomentariše današnje navode Rusije da će drastično smanjiti napade na Kijev.

- Videćemo. Ne želim da kažem ništa dok ne vidim njihove postupke. Videćemo da li će slediti svoje reči - rekao je Bajden.

Američki predsednik je takođe napomenuo da je jutros u razgovoru sa liderima Francuske, Nemačke, Italije i Velike Britanije postignut konsenzus po pitanju situacije u Ukrajini.

- U međuvremenu nastavljamo sa strogim sankcijama, Nastavićemo da pružamo pomoć ukrajinskoj vojsci i nastavićemo da veoma pažljivo pratimo šta se dešava - rekao je Bajden.

Video: Bajden: Putin je ratni zločinac, nanosi pustoš Ukrajini

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRAMOTA

    29. mart 2022 | 23:47

    Predsednik zemlje koja napada druge zemlje po svetu 72 godine ima obraza da komentarise vrednos reci Vladimira Putina. Da ima obraza ne bi rec progovorio. Posto zlocini ne zastarevaju kad tad ce Amerika odgovarati za svoje zlocine. Sada je jasno sto mnogo naroda u svetu i kod nas nije htelo da se vakcinise jer je korona americki proizvod isto kao i vakcine na kojima su zaradili silne pare, a efikasnost znamo. Vise se ne moze verovati Americi. Evo i antraks su pokusali da naprave u biolaboratorijama i ko zna sta jos. Kada bi znala da cu sutra umreti, a Amerikanci mi ponudili lek ja bih i odbila jer uopste nemam poverenja u njihovu dobronamernost.Mnogo miliona je ljudi u svetu koji imaju isto misljenje o toj sotonskoj zemlji.

  • Amerika kaze

    29. mart 2022 | 23:48

    Boricemo se do zadnjeg ukrajinskog vojnika.

  • 🇷🇺

    29. mart 2022 | 22:36

    ЗЕЛЕНСКИ КАПУТ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA