Kremlj: Pregovori između Rusije i Ukrajine nastavljeni video putem

Peskov je rekao da će Vladimir Medinski, koji je predvodio rusku delegaciju na razgovorima lice u lice, nastaviti da vodi pregovore u ime Rusije

  • 1
Dmitry Peskov, Dmitri, Dmitrij Dmitrij Peskov / Foto: Profimedia/TASS/Mikhail Japaridze

Pregovori između Moskve i Kijeva o sukobu u Ukrajini, koji su vođeni licem u lice u Belorusiji, nastavljeni su putem video veze, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On je rekao da je ruski predsednik Vladimir Putin obavestio francuskog predsednika Emanuela Makrona i nemačkog kancelara Olafa Šolca tokom razgovora o pregovorima održanim u video formatu poslednjih dana, preneo je Rojters.

Peskov je rekao da će Vladimir Medinski, koji je predvodio rusku delegaciju na razgovorima lice u lice, nastaviti da vodi pregovore u ime Rusije.

Video: Prvi put oči u oči: Sastanak minisatra inostranih poslova Ukrajine i Rusije u Turskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    12. mart 2022 | 17:51

    AMERI SU OTVORILI POLIGON ZA RATOVANJE PROTIV RUSIJE U UKRAJINI I MIRA NECE BITI JOS ZADUGO !!! RATOVACE DO POSLEDNJEG UKRAJINCA I PLACENIKA ILI DOBROVOLJCA !!! MORA SE TROSITI MUNICIJA I IZ RATA PROFITIRATI !!! A KAD SE SVE SRUSI BICE KREDITA!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA