Cela porodica navodno ubijena u pokušaju evakuacije iz Ukrajine: Stradali majka i dvoje dece?

 
 ≫ 
  • 3

Ukrajina je optužila ruske snage da namerno gađaju evakuacijske rute iz Irpina.

Fotograf Njujork Tajmsa snimio je izuzetno uznemirujuće fotografije troje civila koji su navodno ubijeni kad su pokušavali da se evakiušu iz Irpina, grada kod Kijeva.

Fotografija prikazuje četveročlanu porodicu - navodno majka i dvoje dece leže mrtvi na pločniku, a ukrajinski vojnici pokušavaju spasiti život ranjenom ocu. Deca su sin u tinejdžerskim godinama i devojčica koja, objavio je Njujork Tajms, ima oko osam godina.

Porodica koja je pokušavala pobeći iz Irpina sa sobom je nosila kofer i nekoliko rančeva, a pored njih je bio i maleni pas. Navodno su ubijeni u minobacačkom napadu, piše BBC.

Ruske snage danas su ispaljivale minobacačke granate na most preko kojeg su civili, među kojima su bila i deca, pokušavali pobeći. Ukrajina je optužila ruske snage da namerno gađaju evakuacijske rute iz Irpina.

Video: Borbe oko nuklearne elektrane Zaporožje: Oklopna vozila na parkingu ispred zgrade

(Telegraf.rs)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    6. mart 2022 | 21:25

    I bas se on nasao da slika te "strasne" scene !???? Sasvim slucajno ...hahahaha Ima li mozga taj zapadni svet !???? Jel' moguce da su toliki moroni !????

  • Neko

    7. mart 2022 | 01:44

    Mir u svetu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA