Ukrajina pokreće sajt za strane dobrovoljce

 
  • 11

Ukazom ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog od 1. marta ukinute su vize za ulazak u Ukrajinu za strane državljane

Sajt za strance koji žele da pomognu Ukrajini u borbi protiv ruskih snaga počeće uskoro da radi, saopštila je danas pres-služba predsednika Ukrajine.

Sajt fightforua.org sadržaće sve potrebne informacije za građane stranih zemalja koji žele da se bore protiv ruskih snaga u Ukrajini, prenosi Interfaks Ukrajina.

Ukazom ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog od 1. marta ukinute su vize za ulazak u Ukrajinu za strane državljane koji žele da se pridruže Međunarodnoj legiji za odbranu Ukrajine, osim za državljane Rusije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    5. mart 2022 | 10:34

    Fejsbuk pun montiranog materijala sada još i javni poziv najgorem šljamu da dodju , pa oni nisu svesni kakav ološ će im ući u zemlju i pokrasti ono malo što im je ostalo. Šta je postao internet ovo nije normalno. A ovom rusu ako prekipi počeće da ih zaliva raketama i ne smem ni da pomislim kako će se završiti.

  • Vuk

    5. mart 2022 | 10:26

    Hm, pa gde su vam Ameri, Englezi, Francuzi, Nemci da pomognu, ti isti koji su ovaj rat zakuvali.

  • Ja

    5. mart 2022 | 10:52

    I ko bi sada da ratuje ? Dok ovaj covek pozivza rat i eto otvara upravo sajt,putin zaustavlja rat da civili izadju iz grada...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA