Kristinina haljina zamenika ministra koštala funkcije, a onda je zgodna savetnica učinila nešto neverovatno

 
 
  • 0

Kristina je nakon skandala koji je potresao ne samo Ukrajinu, već se proširio i van granica, odradila jednu neočekivanu stvar

U Ukrajini, ali i širom sveta, već danima bruje o skandalu zbog kog je zamenik ministra obrazovanja razrešen funkcije.

Sve se zakuvalo zbog prelepe savetnice, mlade Kristine Tiškun, koja se na božićnoj proslavi u Lavovu pojavila u izazovnoj haljini i fotografisala se sa državnim čelnicima.

Kristina je na proslavu kod gradonačelnika Lavova Sadova Andrija Ivanoviča došla u crnoj haljini sa predubokim dekolteom koji je zasenio sve prisutne. Nakon što su fotografije Kristine, zamenika ministra Igora Garbaruka i drugih čelnika osvanuli na društvenim mrežama, podigla se velika prašina. Nakon svega je Garbaruk i razrešen funkcije.

I sama Kristina se našla na udaru. Prozivali su je u medijima, na društvenim mrežama, a svoj Instagram nalog na kraju je zaključala zbog prevelikog interesovanja javnosti i uvreda koje je dobila.

Skandal zbog crne haljinice se nije pošteno ni "ohladio", a Kristina je već uradila nešto što je ponovo izazvalo veliku pažnju javnosti. Naime, spornu haljinu je dala da se proda na aukciji, a novac je otišao u humanitarne svrhe.

Haljina je prodata za 1.000 dolara na Fejsbuk aukciji juče.

- Ovo je haljina Kristine Tiškun, koja se našla na udaru zbog njene haljine koja previše otkriva. Kristina je na moj zahtev dala tu haljinu i sada je prodajemo a novac će biti doniran u humanitarne svrhe - rekao je novinar Artem Nikiforov koji je organizovao aukciju.

Haljinu je kupio jedan advokat, a novac će biti prebačen jednoj bolnici. Nikiforov je na iznos koji je dao advokat donirao još oko 400 dolara.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA