Tužna sudbina porodice otete Kleo: Devojčica ostala bez brata pre nego što je nestala

 
  • 0

Dečak je preminuo uoči 3. rođendana od retkog genetskog poremećaja, a on i Kleo su bili veoma bliski

Video: Ovo je bio rasplet kome smo se nadali: Četvorogodišnja Kleo pronađena posle više od dve nedelje

Porodica četvorogodišnje devojčice Kleo Smit, koja je pronađena 18 dana nakon što je nestala, nedavno je doživela tragediju od koje se još nije oporavila.

Kako prenose mediji, nekoliko meseci pre nego što će Kleo da nestane, devojčica je ostala bez svog brata od tetke, malog Mejsona, koji je preminuo u 3. godini od posledica retkog genetskog poremećaja.

Mejson se rodio u julu 2018. godine, a početkom 2019, počeo je da dobija napade. Dijagnostifikovana mu je lisecefalija, redak genetski poremećaj, koji dovodi do zastoja u razvoju mozga, tako što ne dozvoljava razvoj moždane kore, koja ostaje glatka.

Ubrzo su detetu dijagnostifikovali i cerebralnu paralizu, epilepsiju, probleme sa vidom i zastoje u razvoju. Kako su mališan i Kleo živeli u istom gradu, bili su dosta bliski. Postoje fotografije na kojima se vidi kako Kleo mazi svog brata po licu, dok ga gleda sa puno ljubavi.

Mališan je preminuo uoči svog trećeg rođendana, a njegovi roditelji su na internetu bili saopštili tužne vesti.

Par meseci kasnije, tačnije 16. oktobra, porodica je doživela novi stres, kada je mala Kleo oteta iz šatora dok je bila na kampovanju sa porodicom.

Za malenom se danonoćno tragalo 18 dana. Pronađena je 3. novembra u jednoj kući, nedaleko od njenog porodičnog doma, a jedan muškarac priveden je zbog sumnje da je Kleo oteo.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA