Predsednica školskog odbora opsovala majku zabrinutu zbog korona mera: Posle se silno izvinjavala

 
 ≫ 
  • 1

Majka je opsovana nakon što je izjavila da nije sigurna da je dobra ideja vakcinisati decu, kao i da je, po njenom mišljenju, rizik veći od koristi

Lauren Roupoli Printskrin: Youtube/News 12PM

Majka iz Kalifornije, koja je izrazila zabrinutost zbog nošenja maski u učionicama i vakcinacije dece, održala je govor na sednici školskog odbora, a predsednik je opsovao, dok je bio uključen mikrofon.

Loren Pupoli je izjavila da nije sigurna da je dobra ideja vakcinisati decu, kao i da je, po njenom mišljenju, rizik veći od koristi, prenosi Dejli Mejl.

Lauren Roupoli Printskrin: KTLA 5

Pored toga, ona je optužila i jednog člana odbora zbog kritika na račun zabrinutih roditelja, i skrenula pažnju na to da roditelji treba da budu najveća podrška svojoj deci i da se uvek trude da ih zaštite i pomognu im.

Njen govor je dočekao gromoglasan aplauz drugih roditelja. Tokom tog aplauza, predsednica odbora Marlis Dejvison, iznela je svoje mišljenje o govoru, koje je, na njenu nesreću, "pokupio" mikrofon, pa su i svi ostali čuli da je ona Loreni uputila pogrdne reči.

- Iskreno se izvinjavam i uveravam vas da ću nastaviti da služim ovoj zajednici sa dostojanstvom i integritetom - rekla je ona.

Trenutno su maske obavezne u školama i u Kaliforniji ih nosi oko 6.7 miliona studenata, a incident je, za sada, poslednji u čitavom nizu incidenata zbog mera za prevenciju širenja zaraze korona virusa.

Video: Zemljotres pogodio Kaliforniju: Meštani se jedva provlačili kroz džinovsko kamenje koje se obrušilo

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA