Avion udario u zgradu kod Milana, pilot i svi putnici poginuli: Stradalo i dete

 
 
 ≫ 
  • 0

U nesreći stradalo osmoro ljudi

Avion pad udes Milano Foto: Tanjug/AP

Osmoro ljudi, među kojima je i dete poginulo je danas kada je mali avion udario u praznu dvospratnu poslovnu zgradu u predgrađu italijanskog grada Milana, saopštili su italijanski mediji.

Novinska agencija La Prese citirala je vatrogasce koji se nalaze na mestu nesreće da je pilot i svih sedam putnika stradalo, a još se ne zna njihova nacionalnost.

- Doleteli smo nakon što smo čuli prasak. Videla telo deteta i još jedno telo. Bilo je strašno - rekla je za medije Mina Išak, vlasnica obližnje picerije.

Vatrogasna služba je navela da niko drugi nije stradao u padu aviona u blizini metro stanice San Donato Milaneze, gradića pored Milana.

Iz službe su dodali da je nekoliko automobila na obližnjem parkingu zapaljeno, ali se čini da nije bilo nikoga u tom trenutku u vozilima.

Italijanski mediji prenose da je u pitanju bio privatni avion,i da je do pada došlo nedugo nakon poletanja. Pilot je navodno tražio hitno sletanje na aerodrom, ali nije uspeo da se vrati do piste.

"Skaj TG24" navodi da je avion leteo sa aerodroma Linate ka ostrvu Sardinija.

Vatrogasci su ugasili požar na zgradi koja je bila renovirana.

Video: Pilot namerno oborio torpedni avion uz plažu: Nije bio lud već do kraja proračunat

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA