"Izolovan incident" u centru Albukerkija: Ubijen dečak star 13 godina, svađa među srednjoškolcima?

 
  • 0

Drugi dečak, uzrasta oko 13 godina, je priveden * Drugo ubistvo za 24 sata u ovom gradu * U proteklih 8 meseci ubijeno 80 ljudi

Kalifornija, pucnjava, trzni centar Ilustracija, oto: Tanjug/AP

Jedan učenik srednje škole u Albukerkiju, u američkoj državi Novi Meksiko. ubijen je, a drugog je privela policija nakon pucnjave nedaleko od srednje škole u centru tog grada, saopštile su vlasti.

Pucnjava se dogodila tokom pauze za ručak i to je drugi incident s vatrenim oružjem u Albukerkiju, najvećem gradu Novog Meksika, u protekla 24 sata i 80. ubistvo u tom gradu u poslednjih osam meseci, prenosi AP.

Zamenik načelnika policije Albukerkija Kajl Hartsok opisao je ovu pucnjavu među srednjoškolcima kao izolovani incident, sukob između dva učenika uzrasta oko 13 godina i istakao da se istražuju sve okolnosti pre, tokom i nakon pucnjave, navodi Tanjug

Međutim, samo dan ranije odjeknuli su pucnji i u jednom sportskom baru u blizini prometne trgovačke četvrti Albukerkija i policija je potvrdila da je jedna osoba poginula, a da su tri povređene u tuči koja je eskalirala u oružani sukob.

Nakon tog incidenta nije bilo hapšenja, a policija za sada pregleda snimke sa video nadzora i ispituje očevice.

Ubijeni muškarac je identifikovan kao Lorens Anzures, 30-godišnji bokser iz Albukerkija, grada u kojem već godinama postoji problem s visokom stopom kriminala.

Američki zvaničnici upozoravaju na porast nasilja u celoj zemlji.

(Telegraf.rs)

Video: Nakon treninga na gradskom bazenu u Subotici devetoro dece završilo u bolnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA