Policajac udario baku koja je pokušala da spreči hapšenje sina: Žena se srušila naočigled unuka

 
  • 1

Šokantan trenutak kada je policajac "udario baku" (50) u lice pred unucima, pri hapšenju njenog "pijanog i poremećenog" sina

Policija Velika Britanija Foto: Tanjug/AP

Kolin Marfi (50) zadobila je lakše telesne povrede nakon što ju je pripadnik policije navodno udario šakom ispred jedne prodavnice u Oldamu u Velikom Mančesteru u Engleskoj. Napad se dogodio 7. avgusta oko 21 čas, jer je Kolin pokušala da spreči policajce da privedu njenog sina. Od siline udarca pala je na zemlju.

Uoči incidenta sin gospođe Marfi otišao je u supermarket sa svojom sestrom Danijelom da kupi grickalice za decu, dok je Kolin uzimala novac iz obližnjeg bankomata. Međutim, nakon što joj je, iz nepoznatih razloga, odbijen ulazak u prodavnicu, došlo je do sukoba sa obezbeđenjem i neko je pozvao policiju.

Kćerka gospođe Marfi, Danijela Vilisford, rekla je da su ona i njen brat izlazili iz radnje kada su ih dočekali policajci.

-  Brat i ja smo izašli iz prodavnice sa nekoliko piva i grickalicama za decu i čuli šta se dogodilo - nisu mogli da uđu u prodavnicu, ali svejedno se pojavila policija. Rekli smo policajcima da je sada sve u redu, međutim oni su nam rekli da nam je zabranjen ulaz. Moj brat im je rekao da se sve u redu i da nema potrebe da budu tu, ali oni su nam uporno govorili da nam je zabranjen ulaz u prodavnicu. Brat ih je upitao kako to da nam je zabranjen ulaz kada smo upravo izašli iz prodavnice i nije nam rečeno da je zabranjen ulaz. Rekao im je da nismo učinili ništa loše. Samo smo išli u kupovinu - rekla je ona za lokalne medije.

Policajci su tada sina gospođe Marfi prikovali za zemlju. Snimci sa lica mesta prikazuju Kolin u dugačkom sivom džemperu, kako prilazi policajcima koji hapse njenog sina i pokušava da razgovara sa njima.

Na snimku se zatim vidi kako je jedan policajac udara u lice, nakon čega ona pada na zemlju pred unucima. Samo nekoliko trenutaka kasnije, policajac vuče sina gospođe Marfi preko parkinga dok ih javnost užasnuto posmatra.

- Dakle, moja majka je prišla dok je udarao mog brata u glavu i rekla: "Povređuješ ga, prestani da povređuješ mog sina". Ona je osetljiva osoba i bila je pod dejstvom alkohola, ali način na koji ju je udario mogao ju je ubiti. Ima ogromnu čvorugu na glavi i modrice na licu. Ima 50 godina. Otišla je i dodirnula ga po glavi, očito, nije trebalo to da uradi - dodala je Danijela.

- Policija je upoznata sa video zapisom koji kruži internetom i prikazuje svađu između policajaca i javnosti - rekao je portparol policije.

Video: Policija u Beogradu otkrila 86 ilegalnih migranata, prebačeni u prihvatne centre

(Telegraf.rs/ Daily Mail)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA