Gozba za elitu G7 dok kuju plan za siromašne: Na meniju plodovi mora, povrće i penušavo vino
Šef kuhinje hotela Hiden Hat, Sajmon Stalard, poslužiće goste i kanapeima od morskih plodova
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Neka malo
Zameze, nije ni to svaki dan.🙃
Miko
Dabogda se najeli da nas manje glođjete ( porez) ali ne političari više ne rade za našu korist nego gledaju sto više nameta da nam nametnu! U čemu je tu logika, mi ih biramo da nam pomognu a oni ne pomažu nego nož u ledja a mi ih još posteno za to platimo! Pa sta je sa nama jesmo li toliko popucali?!
Sneza
Tako su zderali u Davosu i skovali plandemiju. Sta li ce nam sad servirati?