Ubio ženu jer nije želela odnose sa njim, pa presudio i deci: Zabrinuo se kako će bez majke

 
 
 ≫ 
  • 0

- Nakon što je ubio suprugu, optuženi se zabrinuo šta će biti sa njegovom decom, pa je i njih ubio- rečeno je iz policije

Policija Indija Foto: Shutterstock

Muškarac u indijskoj istočnoj državi Bihar navodno je ubio svoju suprugu nakon što je odbila da ima seksualne odnose sa njim. On je zatim njihovo troje maloletne dece bacio u kanal, navodi indijska policija. 

Policija je lokalnim medijima rekla da je muškarac navodno u sredu pucao na svoju suprugu u selu Basedi u blizini grada Muzafarnagar, jer je ona odbijala da bude fizički bliska s njim tokom poslednjih 15 dana.

- Tela su napokon izvučena iz kanala - rekli su iz policije, prenosi Independent.

Papu Kumar (37) je, kako piše u izveštaju, pobegao nakon što je ubio svoju ženu (36) i decu koja su imala pet, tri godine, a najmlađa beba imala je samo 15 meseci. On je pobegao u šumu u kojoj se skrivao nekoliko dana nakon što ga je policija uhapsila.

- Nakon što je ubio suprugu, optuženi se zabrinuo šta će biti sa njegovom decom, pa je i njih ubio - rečeno je iz policije.

Slučajevi nasilja u porodici znatno su se povećali u poslednje dve godine tokom pandemije. U Indiji je, prema zvaničnim podacima, Nacionalna komisija za žene (NCV) u aprilu prošle godine zabeležila rast od 2,5 puta u prijavama koje su povezane sa nasiljem u porodici.

Nasilje u porodici takođe je u porastu u celom svetu. Broj prijava nasilja povećali su se za 300 posto u Hubeiju u Kini, 25 procenata u Argentini, 30 procenata na Kipru, 33 procenta u Singapuru i 50 odsto u Brazilu.

Video: Snimak s mesta nesreće: Na ovom mestu u Vranju ubijena je mlada devojka

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA