Naoružana banda otela kola ispred kuće: Deca i njihov ljubimac rizikovali živote da ih spreče

 
 
 ≫ 
  • 0

Lopovi su ukrali, pa oštetili kola, a umalo nisu izgazili decu i malenog psa koji su pokušali da ih zaustave. Žena razbojnik ispalila čak nekoliko hitaca

Prava drama dogodila se u okrugu Adams, u američkoj saveznoj državi Kolorado, kada je žena prilikom krađe kola, pucala iz pištolja prema deci vlasnika vozila, koje je ukrala sa parkinga ispred porodične kuće.

Rano ujutru, crni volvo kojim je upravljao saučesnik, zaustavio se pred kućom na čijoj stazi se nalazilo upaljeno vozilo. Vlasnik je naime ostavio upaljen motor i časkom je utrčao u kuću jer je nešto zaboravio. Lopovi su iskoristili trenutak i iz "volvoa" je istrčala žena i uletela u sivi "mercedes". Haos je usledio kada su iz kuće istrčala deca koja su videla da žena pokušava da ukrade automobil.

Bežeći od dece, ona je prvo udarila ukradenim vozilom u ogradu, a kada su se otvorila vrata počela je da puca. U tom momentu njen saučesnik se drugim vozilom zaleteo ka deci i psu i umalo ih sve zgazio.

Lopvi su uspeli da pobegnu, a sada ih traži cela policija Kolorada.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA