Glumac pet dana proveo u stanu sa mrtvom majkom: Koristio osveživač da bi prikrio neprijatan miris

 
 
 ≫ 
  • 0

Tela Vedela (64) i 95-godišnje majke Anges pronađeni su u subotu

Njujork, kran Ilustracija, Foto: Tanjug/AP

Njujorška policija pronašla je tela malopoznatog glumca i njegove majke u tom gradu, a vlasti pretpostavljaju da je on preminuo nekoliko dana posle nje, tvrde američki mediji.

Kako piše "New York Post", organi reda pretpostavljaju da je on koristio osveživač za prostorije kako bi prekrio miris tela njegove preminule majke.

Vilijam Vedel, malopoznati glumac koji je glumio u filmovima It Could Happen To You” sa Nikolasom Kejdžom, te je imao rolu u ostvarenju Vudija Alena "Crimes and Misdemeanors", najverovatnije je proveo pet dana u stanu sa telom njegove majke u stanu na Menhentu, navodi ovaj list, pozivajući se na izvore iz policije.

Tela Vedela (64) i 95-godišnje majke Anges pronađeni su u subotu, a otkrili su ih organi reda tokom rutinske kontrole tokom koje proveravaju zdravstveno stanje građana. Oni su zatekli boce osveživača širom stana.

Agnes je inače bila bolešljiva, a policija veruje da je preminula prirodnom smrću, Organi reda, takođe, smatraju da nije sumnjiva ni Vedelova smrt.

Policija je u stanu našla i prazne boce Tilenola, leka protiv bolova. Prema pisanju lista "New York Post", organi reda dobili su nekoliko poziva te su dolazili na lice mesta zbog Bilovog konzumiranja alkohola.

Video: Demonstrant se popeo na kamion i uperio bacač plamena u narod

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA