Slavni glumac Čak Noris negira da je prisustvovao u upadu demonstranata u Kapitol Hil: "To nisam ja"

 
 
  • 3

- Iako ima sličnosti između Čaka i dotičnog muškarca koji je na fotografiji koja se širi društvenim mrežama, moram da priznam priznati da je naš teksaški rendžer ipak mnogo zgodniji! - prokomentarisao je njegov menadžer

Electoral College Protests, Kapitol Hil, vašington, Demonstracije Foto: Tanjug/AP

Legendarni majstor borilačkih veština i glumac Čak Noris 2016. javno je podržao odlazećeg američkog predsednika Donalda Trampa, a ovih dana našao se u centru pažnje pošto su se na društvenim mrežama pojavili navodi da je učestvovao u neredima 6. januara na Kapitol Hilu.

Za takve tvrdnje "krive" su fotografije s prošlonedeljne pobune na kojima se jasno vidi muškarac koji liči na ovu slavnu ličnost.

Noris je odmah sve demantovao, a i njegov menadžer Erik Kricer izjavio je kako je 80-godišnji Čak u to vreme bio sa porodicom na njegovom ranču u Teksasu.

- Iako ima sličnosti između Čaka i dotičnog muškarca koji je na fotografiji koja se širi društvenim mrežama, moram da priznam priznati da je naš teksaški rendžer ipak mnogo zgodniji! - prokomentarisao je njegov menadžer, a prenosi The Guardian.

- To nisam bio ja. Nisam bio na Kapitol Hilu. U našem društvu nema mesta za nasilje bilo koje vrste. Ja jesam i uvek ću biti za zakon i red - napisao je 80-godišnji glumac na Tviteru.

Noris je inače poznat po svojim konzervativnim stavovima - tako se 2016. priključio struji koja je verovala da je savezna vlada pomoću zavere htela da preuzme vlast u Teksasu, prenosi "Jutarnji".

Video: Borba suzavcem i pendrecima : Sukob policije sa Trampovim pristalicama u Kapitol Hilu

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA