Svi detalji života "čoveka sa rogovima": On je propali glumac, koji živi sa mamom

 
 
  • 12

QAnon šaman je izbačen iz stana, i ostao je dužan kiriju

Electoral College Protests, Kapitol Hil, Vašington, Demonstracije Foto: Tanjug/AP

Džejkob Anđeli, koji je postao poznat širom sveta nakon što je u zgradi američkog Kongresa uslikan polugo sa čudnom kapom koja ima rogove, je ustvari propali glumac, koji živi sa majkom.

Čovek koji sebe naziva QAnon Šaman i veruje u teorije zavere ima samo 33 godine, a pre dve godine morao je da se vrati na "maminu kuhinju", pošto više nije mogao sebe da izdržava.

Kako piše Daily Mail, Anđeli se kod majke Marte (56) vratio u januaru 2019. godine, nakon što je izbačen iz stana u Finiksu gde je živeo. Stan je iznajmljivao za 900 dolara mesečno, a vlasniku je ostao dužan 1.250 dolara.

Njegovi prijatelji iz srednje škole kažu da se mnogo promenio za poslednjih 15 godina koliko ga nisu videli i da je od lepog plavušana postao čudan momak.

Njegove komšije kažu da ga često viđaju kako pleše na krovu majčine kuće, a automobil koji vozi izlepljen je čudnim nalepnicama. Kada su u petak novinari došli do kuće u kojoj Anđeli živi, on nije bio tu, a Marta je odbila da komentariše ponašanje svog sina.

Iako je u životu želeo da se oproba kao glumac, nije imao mnogo uspeha. Za sada je učestvovao samo na jednom projektu, i to kao volonter u pozorištu, 2018. godine.

Za sebe kaže da je talentovan glumac i pevač i da može da oponaša više od 30 glasova i da koristi različite akcente u govoru...

Ipak, dok ne zablista u Holivudu, svet će ga pamtiti po upadu u zgradu američkog Kapitola, gde je tumarao noseći američku zastavu pričvršćenu na koplje i megafon. U jednom je trenutku snimljen kako bez majice stoji na govornici Senata.

Njegova Fejsbuk stranica prepuna je objava u kojima širi "QAnonove" teorije zavere, pri čemu neke od objava imaju prilično nasilan sadržaj.

- Nema nade da ćemo preživeti napad neprijatelja sve dok ne povešamo izdajice koji se skrivaju među nama - stoji u jednoj od objava.

Na jednoj od fotografija na Fejsbuku prikazan je u krznu i s rogovima, dok u rukama ima pušku.

Video: Objavljen snimak: Trampove pristalice priklještile policajca

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    10. januar 2021 | 18:44

    Ovo mu je bila jedinstvena prilika da bude poznat i da ima glavnu ulogu u ovom svetu ,sad ceosvet zna za njega ,sad ce da pristizu ponude za glumu ili u rijaliti zadrugu ili parove

  • nikolas

    10. januar 2021 | 19:03

    QANON TEORIJA GLASI DA SVETOM VLADAJU SATANISTI PEDOFILI A VI SAMI PROSUDITE DALI JE TO ISTINA !!!!!

  • Putin R.S

    10. januar 2021 | 19:45

    Zasto mislite da veruje u teorije zavera?? Pa zar nije tacno da svetom vladaju pedofiske "nevladine" organizacije, gay-lobisti, satanisti, kriminalci i uzurpatori (Klintonovi. princ Albert i engleska kraljevska familija, Bezos, Mask, Soros...). Pametnom dovoljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA