Kako u Kini kradu pse: Isplivao potresan snimak, svi znaju gde bi ovaj mališa završio

 
 
 ≫ 
  • 0

Čovek prijavio kako mu je neko pucao u psa, a potom ga smesio u automobil i pobegao

Policija u Kini privela je dve osobe zbog sumnje da su otrovali i ukrali devet kućnih ljubimaca.

Potresan video snimak, koji je objavila policija, prikazuje osumnjičene koji ubacuju psa u automobil odmah nakon što su ga gađali strelicom za uspavljivanje.

Policija u provinciji Šandong i dalje sprovodi istragu, a kako prenose mediji, osumnjičeni se terete da su krajem oktobra oteli više pasa u okrugu Vučeng.

Sve je počelo nakon što ih je pozvao jedan meštanin i rekao da mu je neko ukrao psa, strpao ga u crni automobil i pobegao. Na snimku se vidi kako pas šeta ispred zgrade, kada ga pogađa strelica ispaljena iz vozila u pokretu.

Pas je potom krenuo da se vrti u krug, a onda je pao na zemlju i počeo da se grči. U tom trenutku, crni automobil prilazi iz njega izlazi muškarac, koji potom grabi psa i stavlja ga u vozilo.

Policija je ubrzo ušla u trag vozilu u kom su pronađena beživotna tela devet pasa, alat i nekoliko lažnih tablica. Veruje se da su pse odnosili u klanicu. 

Podsetimo, procene su da u Kini svake godine ubiju 10 miliona pasa zbog mesa. Većina ubijenih životinja su ukradeni kućni ljubimci.

Video: Krvav dan u Francuskoj: Muškarac nasrnuo na policiju uz povike Alahu akbar

Video: Pobili se u kineskom restoranu pa se unakazili vrelom supom: Svađa zbog WC-a

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA