"Prestala sam da pijem, zamalo smo se poubijali": Sarkozijeva supruga otkrila detalje karantina

 
 
  • 5

Bivšem predsedniku Francuske i njegovoj supruzi korona blokada je bila veoma izazovna

Carla Bruni, Karla Bruni Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

Italijanska Karla Bruni, bivša manekenka i prva dama Francuske, koju su mnogi nazivali "žderačicom muškaraca", za britanski Telegraf je odgovorila na pitanja o privatnom životu koja će vrlo verovatno zagolicati znatiželjne čitatelje.

Bruni je nedavno izdala novi album, a njen suprug, bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi, izdao je memoare. Svoju suprugu, koji je oženio u februaru 2008., u prvoj godini mandata u Jelisejskoj palati. Upoznali su se u novembru godinu ranije na jednom prijemu, nekoliko sedmica nakon što se predsednik razveo od svoje druge supruge Sesilije s kojom je u braku bio 11 godina.

Sarkozi u svojim memoarima 'Olujna vremena' piše i o svojoj supruzi, ali jedna druga knjiga digla je više prašine zbog Karle Bruni kao glavne protagonistice ljubavnog trougla.

Čuveni filozof Žan Pol Entoven ljutito je reagovao na objavljivanje autobiografskog romana Le Temps gagné (Ušteđeno vreme) svoga sina Rafaela, nakon što je on u knjizi opisao detalje ljubavne drame koja je potresala njegovu porodicu. Rafael je muškarac zbog kojeg je Bruni ostavila Žan Pola i s kojim ima sina Aureliena (19).

Ležerno i nemarno govori kako još nije pročitala knjigu kojom se naslađivala francuska intelektualna elita.

- Ja podržavam demokratiju, svako može da radi šta mu je volja. Volim kada se ljudi izražavaju. Rekla sam Rafaelu da ima moju podršku - rekla je obećavajući da će knjigu pročitati na idućem godišnjem odmoru. Nije previše zainteresovana za sadržaj knjige, pa čak ni zbog činjenice da je 23 retka njen bivši partner posvetio njenoj stražnjici.

Nicolas Sarkozy, Nikola Sarkozi Foto: Guliver/Marc Piasecki/Getty Images/

- Ah, moja stražnjica pre 20 godina.

Za britanski list je izjavila kako je vreme provedeno u karantinu bilo izazovno za nju i Nikolasa.

- Naravno, kao i sve druge ljude. Pre smo se retko viđali tokom dana, a sada sam imala priliku da vidim kako drema u 15 časova. Da, bio je to test za nas. Ali on je napisao knjigu, a ja sam napisala album.

Otkriva da nisu bili sami.

- Imali smo punu kuću, s nama je naravno bila ćerka Đulija, koja će napuniti 9 godina u oktobru, moja majka je bila s nama, ali i njegova sestra. Moja majka ima 91, a njegova sestra 95 godina. Italijanski zatvor, o Bože, zamalo smo poubijali jedni druge - iskreno kaže Bruni, glasno se nasmejavši.

Da stvar bude izazovnija, Karla se odrekla alkohola u vreme blokade.

- Kad pijem preterujem. Razmišljala sam, ako provedem karantin s alkoholom, gotova sam. Ne znam da budem umerena - rekla je Sarkozijeva supruga.

Oland, Karla Bruni, Sarkozi Foto: Tanjug/AP Photo/Francois Mori, Pool

Na pitanje je li se njen suprug solidarisao po pitanju alkohola, dala je zanimljiv odgovor:

- On nije popio ni kap alkohola u svom životu. Pati od jakih glavobolja, a kada je bio mlađi strahovao je kako bi mogao da reaguje na alkohol. Tako da nije svestan pozitivnih strana alkohola. Rekla sam mu, drago mi je da ne znaš, inače bi ceo dan provodio u birtiji - kaže Karla.

Sledeći mesec par koji je svojevremeno punio novinske stupce proslaviće 13. godišnjicu upoznavanja.

Bruni ističe da je moć svakako bio afrodizijak prilikom upoznavanja. Ali kao još dva važnija sastojka Bruni ističe jednakost i ravnotežu od samog početka.

- Sreli smo se u pravo vreme. 20 godina ranije trebala bi mu supruga koja bi mu bila lojalnija. A ja se nikad ne bih zbližila s muškarcem koji ima tako snažan i dominantan karakter. Ali upoznali smo se kada smo bili dovoljno snažni jedan za drugoga.

Karla Bruni iskreno govori o njihovom odnosu, bez zadrške i ulepšavanja.

- Apetit dolazi uz jelo, a dobar san spavanjem. Možda onda ljubav dolazi s ljubavlju. Isto je sa željom. Ako se osećaš poželjnom, ako zračiš požudu, osećaćeš požudu svuda.

Otkrila je kako su uspeli da održe strast u kući punoj ljudi.

- Na jugu Francuske imamo dosta veliku kuću. Imamo prostor za rad, malena mesta gde je on mogao da piše, a ja da stvaram muziku. Za ljubav smo imali spavaću sobu, s lokotom i debelim zidovima - glasno se nasmejala Karla Bruni dodajući da nije baš jako inspirativno biti zarobljen s njenom majkom.

- Jadni Nikolas - zaključila je.

Video: Sva druženja Sarkozija i Gadafija

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    5. oktobar 2020 | 11:40

    A ovaj Sarkozi zlocinac ko Klinton pij samo pa zavrsi zapoceto hahaha!!!!

  • Aca

    5. oktobar 2020 | 12:15

    Zar ovaj nije u prdekani?

  • Đani

    5. oktobar 2020 | 13:37

    Stići će ga kletva za sve suze koje su prolivene zbog zločina koje je počinio svetu i dobijenih dolara za to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA