≫ 

Tramp otkrio u kakvom je stanju posle vesti da je zaražen koronom i čime se leči

Međutim, postavlja se pitanje šta će se sada desiti, s obzirom na to da se u Americi za samo mesec dana održavaju predsednički izbori

  • 10

Vest da je predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp prebačen u bolnicu pošto je otkriveno da je zajedno sa suprugom Melanijom zaražen korona virusom, privukla je veliku pažnju svetskih medija.

Iz predostrožnosti i saveta medicinskih stručnjaka, Tramp je morao da bude smešten u bolnicu Volter Rid, a CNN tvrdi da je prvi čovek Amerike imao “satima temperaturu”.

Prema navodima svetskih medija, lekari su pored antibiotika prepisali američkom predsedniku remdesivir, lek koji se koristi u tretiranju koronavirusa.

Tramp se oglasio putem Tvitera javnosti, istakavši da se oseća dobro i zahvalio se svima koji su mu pružili podršku.

- Ide dobro, mislim da je tako! Hvala svima. Ljubav!!! - prokomentarisao je Tramp na Tviteru.

Međutim, postavlja se pitanje šta će se sada desiti, s obzirom na to da se u Americi za samo mesec dana održavaju predsednički izbori. Prema pisanju CNN-a, vest da je Tramp pozitivan na korona virus predstavlja političku katastrofu, posebno kada već prema ocenama nekih analitičara zaostaje u predsedničkoj trci za protivkandidatom Džoom Bajdenom.

Portparol Bele kuće Kejli Mekneni izjavila je ranije u takou dana da je "predsednik Tramp dobro raspoložen, da ima blage simptome i radio je danas ceo dan," izjavila je Meknenijeva, prenosi Rojters.

"Ti si ratnik"

Ivanka Tramp, ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, oglasila se porukom podrške ocu nakon što je on smešten u bolnicu pošto je testiran pozitivno na korona virus.

- Ti si ratnik i pobedićeš ovo. Volim te, tata - poručila je Ivanka na "Tviteru".

Bil Stepijen pozitivan na korona virus

Bil Stepijen, menadžer kampanje Donalda Trampa, poslednji je zvaničnik blizak američkom predsedniku koji je pozitivan na korona virus, piše BBC.

Politiko je preneo da je Stepijen rezultate dobio u petak uveče i da ispoljava blage simptome bolesti.

Menadžer kampanje američkog predsednika radiće od kuće.

Video: Tramp: Nisam bio u bunkeru, agenti su me sklonili u Ovalnu sobu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA