Trojicu dečaka otac oteo od žene koja je trebalo da ih usvoji: Čitav London na nogama

 
 
 ≫ 
  • 4

U toku je intenzivna potraga za biološkim ocem otetih mališana

Bilal Safi, Mohammed Ebrar Safi , Mohammed Yaseen Safi Foto: Met police

Policija u Londonu intenzivno traga za Imranom Safijem (26) koji se sumnjiči da je oteo svoja tri sina iz doma usvojiteljske porodice, javlja Sky News.

Dečaci Bilal (6), Muhamed Ebrar (5) i Muhamed Jasin (3), oteti su prošlog četvrtka na jugu Londona. Policija sumnja da je Safi krenuo sa njima preko granice.

- Sumnjamo da se biološki otac odlučio na ovaj korak jer je trebalo da deca uskoro i zvanično budu usvojena - saopšteno je iz policije.

Veruje se da je Imran imao pomoć prilikom otmice trojice dečaka.

Policija je privela osam osoba, među kojima ima i članova Imranove porodice i u toku je njihovo saslušanje.

Mediji navode da je Imran nožem pretio ženi koja je trebalo da usvoji dečake. Kobnog dana deca su se igrala u dvorištu kuće, kada je pomajka čula u kuhinji korake. Kada je pogledala kroz prozor, videla je Imrana kraj dece.

Ona je istrčala da ih zaštiti, ali joj je pretio da će je ubiti i decu smestio u vozilo marke "nisan" i pobegao u nepoznatom pravcu.

- Brinemo za stanje mališana. Nadali smo se da ćemo ih do sada pronaći - saopštili su iz policije, koja je zamolila građane da im se jave ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestalim dečacima.

Osumnjičeni za otmicu je državljanin Avganistana, sa konekcijama u Pakistanu. Za sada nije poznato da li je sa decom uspeo da napusti zemlju.

Policija je rekla da do sada nije obaveštavala javnost o otmici zbog "osetljivosti slučaja". Ističu da u svakom trenutku više od 100 policajaca trga za mališanima

Video: Oteta beba iz porodilišta. Policija je brzo vratila u naručije svoje majke

(Telegraf.rs)

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    27. avgust 2020 | 16:42

    Kako mogu deca da se daju na usvajanje pored bioloskih roditelja ? To je drzavni terorizam da se deca daju na usvajanje pored svojih bioloskih roditelja pa cak ako bioloski roditelj iz objektivnog razloga nemoze da se brine o deci tu je njihova rodbina koja bi brinula o deci a ne usvajanje ...

  • J...

    27. avgust 2020 | 16:32

    Cuj otac oteo svoju decu!!!normalno da ce da ih otme!izopaceni zapad!!#

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA