Pre dve nedelje pravili svadbu, u sad umiru ljudi: Koronom se zarazilo najmanje 50 svatova

 
 
 ≫ 
  • 2

Dve nedelje nakon svadbenog slavlja stigla vest da je umrla jedna osoba. Među zaraženim svatovima ima i dece

Tužna mlada, otkazano venčanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Jedna osoba je preminula, a najmanje 52 su zaražene na jednoj svadbi koja je organizovana 7. avgusta u Mejnu, SAD.

Mlada i mladoženja organizovali su veselje za više od sto ljudi, a samo par dana nakon svadbe počeli su da se javljaju oboleli svatovi. Zaraženo je više od 50 ljudi, među kojima ima i dece stare svega četiri godine.

U subotu je preminula jedna osoba, ali kako navode mediji, u pitanju je žena koja nije lično bila na veselju, nego ju je zarazio jedan od svatova po dolasku kući.

- Do sada je virus potvrđen kod 52 osobe, a čekamo rezultate za još 103 koji su na ovaj ili onaj način povezani sa tim svadbenim veseljem. Izražavamo saučešće porodici žene koja je izgubila bitku - saopštili su zdravstveni zvaničnici.

Oni su još jednom apelovali na javnost da odustanu od organizovanja proslava, jer je očigledno da veća okupljanja ljudi predstavljaju veliki rizik po zdravlje.

Video: Barjaktar ispao iz automobila u koloni

(Telegraf.rs)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️

    24. avgust 2020 | 13:41

    Izmisljotina... ko zna od cega je stvarno umro( 1000 drugih bolesti). Samo je bio pozitivan na koronu, pa kao uzrok smrti korona. A ostalih 765.000 svadbi koje su se odrzale na svetu taj dan? Koliko je tu umrlo od korone? Smesni ste ko crtani film, ne plasite vise ljude.

  • Darinka

    24. avgust 2020 | 13:22

    Tu samo čovjek treba žaliti djecu i one koji su se zarazili,a da tu nisu ni bili tj.neposredno. A učesnike svadbe, ne nikako,znali su oni šta se može desiti,a sem toga gdje je odgovornost za bližnje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA