Putinov neprijatelj dobio dijagnozu: Navaljni nije otrovan, otkriveno šta mu se dogodilo

 
 
 ≫ 
  • 17

Navaljnog je došao da leči i tim nemačkih lekara, nakon što je zabranjeno da napusti bolnicu u Omsku

Alexei Navalny, Aleksej Navaljni Foto: Tanjug/AP

Aleksej Navaljni, koji slovi za jednog od najvećih neprijatelja ruskog predsednika Vladimira Putina, nije otrovan već boluje od retkog poremećaja metabolizma, zbog kojeg mu je i pozlilo na letu za Moskvu.

Navaljnom je dijagnostifikovan poremećaj metatabolizma koji dovodi do naglog pada nivoa šećera u krvi. Ovu dijagnozu potvrdio je načelnik bolnice u kojoj se Navaljni leči, prenosi Sputnik.

On je prethodno demantovao navode pojedinih medija da je u krvi i organizmu Alekseja pronađena opasna supstanca.

Kako je istakao u krvi i urinu nisu pronađeni tragovi otrova.

- Naši lekari sumnjaju da Navaljni boluje od poremećaja metabolizma i da u njegovom organizmu dolazi do disbalanca karbohidrata. Ovo je moglo da dovede do naglog pada nivoa šećera u krvi, usled čega je izgubio svest - rekao je dr Aleksander Murakhovski.

On je otkrio i da supstanca koja je pronađena na rukama i odeći ruskog opozicionog lidera nije ništa drugo nego supstanca koja se koristi pri izradi čaša za jednokratnu upotrebu.

Podsetimo, Navaljanom je juče pozlilo u avionu koji je leteo za Moskvu. Kada je izgubio svest, pilot je tražio hitno sletanje u Omsk gde je Navaljni i hospitalizovan.

On je juče bio u kritičnom stanju i bio je priključen na respirator, a danas mu se stanje, navodno, znatno poboljšalo.

Trebalo je jutros da bude prebačen na kliniku u Evropi, kako bi tamo nastavio dalje lečenje, ali se od transporta odustalo jer, kako je procenjeno, pacijent nije bio u stabilnom stanju.

Navodno je u bolnicu u Omsku stigao i tim nemačkih lekara koji će ruskim kolegama pomoći da otkriju šta se tačno događa sa Navaljnijem.

Video: Snimak iz aviona ledi krv, Putinovom neprijatelju se bore za život: Navljani vrištao u avionu

(Telegraf.rs)

Video: Predivna priča o spasavanju zaštićene i ugrožene vrste: "Vrtela se kao vitez Koja nasred puta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    21. avgust 2020 | 13:37

    Ma jel moguće!?Pa kako?Pa zašto?Pa nije Putun kriv?!Nemoguće,proverite jos jednom!Garantovano je namestio da izgleda tako a nije tako,Putin je kriv jer on sve svoje protivnike sa tvitera truje!Oni su mu najveća pretnja i od njih je prestravljen jer imaju i po nekoliko hiljada sledbenika a ti nije mali broj,za Rusinu pogotovu...

  • Tamara

    21. avgust 2020 | 14:41

    Zar karbo-hidrati nisu na srpskom ugljeni hidrati, prepravite malo tekst sa Gugl translejt-a, stvarno nema smisla da svi kao pričaju engleski, a pola teksta se izgubi u prevodu, pa posle svi pljuju novinare i novine. Samo malo paznje, pročitajte uvek tekst dva puta pre nego ga posaljete na sajt. poz.

  • PRC

    21. avgust 2020 | 13:49

    Ima on opasnu supstancu u sivim ćelijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA