Policija izrešetala brokera sa Vol strita: Objavljen stravičan snimak pucnjave, čuju se krici

U trenutku kada je policija upucala brokera, on kod sebe nije imao oružje

  • 11

Policija u Njujorku upucala je Pjemana Badorana (55), bivšeg brokera sa Vol strita, nakon što je u jednoj radnji potegao nož, a potom verbalno i fizički krenuo da se obračunava sa policijom.

Badoran je u pucnjavi koja se dogodila 4. juna u 6.30 časova, ostao nepokretan, a policija je tek sada objavila snimak kako bi javnosti ali i sudu opravdala upotrebu vatrenog oružja.

Naime, incident u kom je Badoran ostao paralizovan uzburkao je javnost zbog činjenice da u trenutku pucnjave bivši broker nije bio naoružan. Policija je pucnjavu pravdala uznemirenošću policajki, čiji je kolega samo nekoliko sati ranije ubijen u Bruklinu, te od šoka i panike nisu primetile da Badoran više nije naoružan.

Kobnog jutra je Badoran ušao vidno uznemiren u prodavnicu jer je bio besan što je policija primenjivala silu na protestima zbog ubistva Džordža Flojda. On je sa svojim psom krenuo u šetnju, a potom je ugledao dve policajke koje zajedno sa njim ulaze u radnju. U stanju rastrojstva je, kako tvrdi, potegao lovački nož koji nosi za pojasom.

Međutim, na snimku se vidi kako u jednom trenutku Badoran spušta nož kraj kase i kreće u verbalni obračun sa policajkom koja poziva pojačanje. Svađa se potom nastavlja ispred prodavnice, a kako je Badoran fizički nasrnuo na policajca koji je pritekao pomoć koleginici, ona otvara vatru i pogađa Badorana. Pucnjavu su snimile sigurnosne kamere, ali i kamere na uniformama pripadnika policije. Kako je izgledao krvavi obračun pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chicago

    19. avgust 2020 | 23:52

    E to je policija, a ne ko ovi nasi

  • Pera kojot

    20. avgust 2020 | 07:19

    Ubili nenaoruzanog coveka, imao je noz na pocetku ali kasnije nije imao, sto ga nisu savladali , najlakse je upucati! Sad svi na proteste za ovog coveka!

  • Mane

    19. avgust 2020 | 23:54

    Lud

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA