Sve je više dokaza da je mala Medlin mrtva? U Hanoveru iskopali podrum, sve vrvi od policije

 
  • 1

Navodno je nemačka policija na placu u Hanoveru ispod zemlje pronašla podrumske prostorije koje je, veruje se, koristio glavnoosumnjičeni za ubistvo Medlin Meken

Madeleine McCann, Medlin Meken, Nemačka policija, potraga Foto: Tanjug/AP

Više od sto policajaca i isto toliko novinara opkolilo je imanje u Hanoveru gde nemačka policija od juče vrši pretrage u sklopu istrage o nestanku Medlin Meken, devojčice koja je oteta 2007. iz jednog letovališta u Portugaliji.

Navodno postoje dokazi da je Medlin, koja je u vreme otmice imala samo tri godine, mrtva.

Policija od juče bagerima i lopatama raščišćava teren. Prve informacije ukazivale su na to da je nedaleko od tog imanja živeo glavnoosumnjičeni za otmicu, međutim, britanski mediji sada pišu da je Kristijan B. korisito baš ovo imanje i da je na njemu držao svoju prikolicu.

Šta više, Daily Mail javlja, pozivajući se na izvore, da je policija prilikom iskopavanja zemlje pronašla podrum.

Navode da je Kristijan Brukner, koji robija u zatvoru u Nemačkoj zbog drugih zločina, navodno koristio ovaj place nedugo po povratku iz Portugalije 2007. godine, u vreme kada je mala Medi nestala.

Komšija tvrdi da je Bruknera povezao sa placem tek sada kada se pojavila policija i krenula da kopa i ruši sve okolo. Po povratku se Brukner nije prijavio vlastima i navodno je komšiji sve vreme pričao kako planira da se vrati u južne delove Evrope.

Volfgang Kosak (73) čija se kuća nalazi tik uz imanje gde je policija od juče rekao je da je na imanju ranije postojao i objekat, koji je srušen 2008. godine.

- Sećam ga se sada. Prepoznao sam ga po slikama. Sećam se njegovog kombija i pasa - rekao je zbunjeni Kosak.

On kaže da je Kristijan došao na imanje 2007. i da je otišao godinu dana kasnije.

- Nikad ništa nije radio u bašti, ništa sadio nije. Samo je sedeo i pio pivo. Bila je tu neka šupa, drvena, u kojoj se držao baštenski alat, ali je imala i malu kuhinjicu. To nije bila kuća, ali je moglo u tom da se živi, ali ispod je bio podrum, na tim temeljima je građena ta šupa. Ona je srušena 2008. godine - tvrdi Kosak.

On je rekao da je Brukneru mlađa žena često dolazila u posetu i da je imao dva psa, manjeg i većeg, koji su Kosaka nervirali jer su mu obavljali nuždu u dvorištu.

Kosaku je navodno pričao kako jedva čeka da ode na jug, jer mu to prija zbog klima.

- Nije rekao koja zemlja. Sećam se njegovog VW kombija, bio je parkiran tu na placu i u njemu je živeo.

Policija se još nije oglasila povodom ove pretrage, samo su saopštili da pretraga jeste povezana sa slučajem otmice Medlin Meken.

Prema navodima i nekih nemačkih medija, podrum je pronađen i ispod jednog venjaka.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salamander

    29. jul 2020 | 18:05

    Sve to kosta love ako ne budu pronasli steta jurros slusam da nemacki biro u minusu trideset milijardi eura korona ih polako napada negde kompletna firma osamnaest radnika u karantinu sta ce biti sa vecim obrce se kod njih velika lova ali eto kako se bez nje I ostaje I to svakoga ceka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA