Klinton o aferi sa Levinski: Bila mi je razonoda i olakšanje od stresa

 
 ≫ 
  • 10

Klinton se ovog puta javno izvinio Levinski i dodao da mu je žao što je postala poznata u svetu zbog njihove veze

Novi dokumentarac o Hilari Klinton otkrio je i nešto više o najpoznatijem seks-skandalu u Beloj kući - aferi njenog supruga Bila Klintona i Monike Levinski.

Bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država rekao je u dokumentarcu da je, kada je upoznao Moniku, bio pod velikim stresom zbog posla i da mu je afera s njom pomogla da se nosi sa svojim problemima i da "skrene misli s problema".

Takođe, Klinton se ovog puta javno izvinio Levinski i dodao da mu je žao što je postala poznata u svetu zbog njihove veze. Klinton je poslednji put pričao o skandalu 2018. godine i izazvao gađenje javnosti kada je rekao da ne duguje Levinski javno izvinjenje. U dokumentarcu je ispričao i kako je te 1998. morao sve da ispriča supruzi Hilari, posle čega je usledilo i mučno bračno savetovanje, prenose "24 sata".

- Seo sam na krevet i pričao sam sa njom. Rekao sam joj sve što se dogodilo i kada se dogodilo. Rekao sam joj da se osećam grozno, prošli smo puno stvari poslednjih par godina. To što sam učinio je neoprostivo - ispričao je Bil.

Hilari je takođe prokomentarisala skandal pred kamerama.

- Bila sam skrhana, toliko me je ovo povredilo da nisam mogla verujem... Nisam mogla da poverujem da me je lagao - ispričala je ona i dodala da je u tom trenutku rekla Bilu da mora ćerki da kaže šta je uradio, što mu je, kako je kazao, još teže palo.

Na pitanje zašto je rizikovao brak, porodicu i karijeru, Bil je u dokumentarcu rekao da u tom trenutku uopšte nije razmišljao o tim stvarima. Kako kaže, pritisak dužnosti u Beloj kući bio je prevelik i trebalo je nešto da skrene misli.

- To nije moje opravdanje, samo objašnjenje. Osećam se užasno - ispričao je.

Posle svega, Klinton su posetili bračnog savetnika. Hilari je rekla da su te seanse bile prepune "bolnih rasprava", a Bil se složio sa njom.

- Savetovalište je bila najteža stvar koju sam morao da uradim, ali to je bilo nužno. Ona je to zaslužila, kao i naša ćerka Čelsi - ispričao je Bil.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    6. mart 2020 | 07:10

    Skote, zbog tvoje izopačenosti bombardovao si jednu suverenu državu... Gorećeš u paklu...

  • Toni

    6. mart 2020 | 06:35

    I meni bi trebala.

  • Andrej

    6. mart 2020 | 05:18

    Aha,...razonoda u paketu sa bombardovanjem SR Jugoslavije, je li!? Ma zločincu jedan sram te bilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA