Medicinska sestra u Nemačkoj optužena da je trovala bebe morfijumom

 
  • 2

U ranim satima 20. decembra, petero novorođenčadi u Medicinskom centru Univerzitetla Ulm odjednom je počelo da ima po život opasne probleme s disanjem

Nemačka policija sprovodi istragu nad medicinskom sestrom za koju sumnja da je namerno trovala petero dece.

Policija iz grada Ulma saopštila je juče kako je u ormaru medicinske sestre pronašla špric s majčinim mlekom i morfijum. Osumnjičena je da je drogu davala petero prevremeno rođene dece, s namerom da ih ubije, piše Dojče vele.

U ranim satima 20. decembra, petero novorođenčadi u Medicinskom centru Univerzitetla Ulm odjednom je počelo da ima po život opasne probleme s disanjem.

Policija je rekla kako je bebama odmah pružena potrebna medicinska pomoć i da lekari smatraju da one neće imati dodatnih zdravstvenih problema.

Bolnica je kontaktirala policiju nakon što je u urinu dece koja su imala problem s disanjem otkrila veliku količinu morfijuma. Policijski službenici su zatim pretražili svlačionicu medicinskog osoblja i u ormariću jedne medicinske sestre pronašli špric s majčinim mlekom premazan morfijumom.

Video: Strašnije od ovoga ne može: Tata gleda dok mama daje bebi votku

(Telegraf.rs)

Video: Počeo spektakl u Batajnici, prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Zastava 2024."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA