U napadu ljubomore sekirom ubio ženu, pa hteo da obesi sebe i sina: Mališan uspeo da pobegne, porodica u stanu zatekla jeziv prizor (FOTO)

 
  • 2

Sumnjao je da ga supruga vara

Andrij Demiančuk (33) iz Ukrajine ubio je svoju suprugu, a potom pokušao da ubije i dvogodišnjeg sina. Dečak je pobegao i sakrio se, a otac se potom obesio. Dvogodišnjak je dva dana proveo u stanu s mrtvim roditeljima dok ga napokon nisu spasili, piše Dejli mejl.

Automehaničar Andrij imao je ljubomorni ispad, pa je dohvatio sekiru i zamahnuo put supruge Olene (26). Sumnjao je da ga supruga vara pa ju je ubio. Potom je odlučio da obesi sebe i sina te napravio dva užeta koji vise s plafona, ali srećom, uže za sina nije dobro podesio pa je maleni uspeo da pobegne, piše 24sata.hr.

Andriy Demyanchuk Foto: vk.com

Nakon što članovi porodice nisu mogli dobiti Olenu na telefon dva dana, otišli su u stan i pronašli stravičan prizor.

U policijskom izveštaju navodi se kako je bračni par imao finansijskih problema. Porodični prijatelji tvrde da je Andrij neprestano optuživao Olenu za neveru.

Lekari kažu kako dečak nije povređen, ali će mu trebati dugotrajna terapija i psihološka pomoć. Dečakova baka je uz njega u bolnici te se pretpostavlja da će ona dobiti starateljstvo.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA