Antiteroristička akcija u Rusiji: ISIS planirao napad na sibirski grad, dvojica terorista ubijena (VIDEO)

 
  • 2

Pripadnici snaga bezbednosti su dobili informaciju da se u jednoj privatnoj kući u Tjumenu nalaze naoružani teroristi ISIS

U sibirskom gradu Tjumenu u toku je antiteroristička akcija, nakon obaveštajnih informacija da je ISIS u tom gradu planirao teroristički napad.

Tokom operativne istrage pripadnici snaga bezbednosti su dobili informaciju da se u jednoj privatnoj kući u Tjumenu nalaze naoružani teroristi ISIS.

Federalna služba bezbednosti je saopštila da su pristalice ISIS planirale da izvedu terorističke napade na mestima masovnog okupljanja ljudi.

Pripadnici ruskih snaga bezbednosti likvidirali su tokom antiterorističke operacije u sibirskom gradu Tjumenu dvojicu terorista DAEŠ-a, saopštio je Nacionalni antiteroristički komitet Rusije.

- Na zahtev da spuste oružje i da se predaju vlastima teroristi su otvorili vatru na saradnike policije, nakon čega su neutralizovani u razmeni vatre - navedeno je u saopštenju.

Tokom operativne istrage pripadnici snaga bezbednosti su dobili informaciju da se u jednoj privatnoj kući u Tjumenu nalaze naoružani teroristi DAEŠ-a. Federalna služba bezbednosti je saopštila da su pristalice DAEŠ-a planirale da izvedu terorističke napade na mestima masovnog okupljanja ljudi.

Antiterorističkom operacijom rukovodio je načelnik Regionalne uprave FSB za Tjumensku oblast.

(Telegraf.rs/Sputnik)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krusevac

    12. april 2019 | 23:25

    Pa gospodo gde ce te kod Rusa,pa nisu to veverice sa zapada! Zivela bratska Rusija! 🇷🇸🇷🇺

  • Aca

    12. april 2019 | 23:16

    Bravo Rusi obazvaju vas braca srbi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA