Milan je otišao u SAD da ostvari američki san, ali je zbog teške nesreće završio u bolnici: Njegova porodica sada ima samo jedan izlaz (FOTO)

 
 ≫ 
  • 32

Čeka ga dug i skup oporavak

Milan Filipović iz Požarevca, koji već pet godina živi u Americi, teško je povređen u saobraćajnom udesu u Medisonu, glavnom gradu države Viskonsin, gde se trenutno nalazi na lečenju.

U udesu koji se dogodio 12. januara ove godine, on je zadobio tešku povredu mozga i desne noge. Lekari kažu da će njegov oporavak u Centru za rehabilitaciju trajati bar šest meseci, uz još dve operacije na nozi.

Milana čekaju bar još dve operacije Foto: Privatna arhiva

Pošto Milan nema zdravstveno osiguranje, za njegovo lečenje u UW Hospital u Viskonsinu, neophodno je sakupiti 100.000 dolara.

Njegovi roditelji i brat nisu u mogućnosti da sami podmire tolike troškove, pa su pokrenuli humanitarnu akciju i osnovali fond za oporavak, u koji se mogu uplaćivati donacije. Svi koji žele da pomognu, mogu to da učine preko sajta www.gofundme.com, na kojem se stanje uplata objavljuje iz minuta u minut.

VIDEO: Prevrnuo se automobil na autoputu kod Geneksa

(Telegraf.rs/D.D.S.)

Video: Odbrana Srba uhapšenih nakon sukoba u Banjskoj uložiće žalbu na optužnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    28. januar 2019 | 08:59

    Dajte ljudi uozbiljite se. Kada odete da radite u inostranstvu ne zaboravite da to nije Srbija. Zdravstveno osiguranje, ukolilo je u pitanju drzava u kojoj nije obavezno kao USA, morate da uzmete koliko god da kosta. Ne igrajte se svojom sudbinom i zivotom.

  • Crni

    28. januar 2019 | 08:55

    A sto nema zdravstveno osiguranje? Ovo o čemu se radi svi tamo zaradjuju hiljade dolara a grbave se da plate par stotina osiguranje i onda kad se nesto desi traze pomoc a dotle guraju pare u slamaricu...

  • Chicago

    28. januar 2019 | 07:40

    Morao je da ima osiguranje,ako noje imao treba tuziti tu firmu gde je radio pa neka taj prevarant plati,ovo govorim iz iskustva jer i ja vozim vec 20 god po Americi.Nase gazde su 90% prevaranti,uzimaju pare od vozaca za osiguranje a ne uplacuju,pogotovi kad je ekcident u saobracaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA