Čuvena Kasandra se umešala u političku krizu u Venecueli: Lepa glumica jednom fotografijom pokazala na čijoj je strani (FOTO)

 
 ≫ 
  • 9

Koraima Tores je uz svoju fotografiju dodala i jednu rečenicu kojom je uputila jasnu poruku

Politička situacija u Venecueli je i dalje neizvesna, nakon što je opozicioni lider Huan Guaido proglasio sebe za privremenog presednika. Sve više zemalja mu je uputilo podršku, pa je opstanak aktuelnog presednika Nikolasa Madura sve više ugrožen.

Veliki broj građana je takođe stao na stranu privremenog predsednika Guaida, ističući da žele da se Maduro povuče sa mesta lidera država.

Oni su na protestima izrazili svoje nezadovoljstvo situacijom u zemlji koja je svakim danom sve gora.

Sada je na stranu opozicionog lidera Guaida stala i poznata venecuelanska glumica Koraima Tores, koja je igrala čuvenu "Kasandru".

Ona je na Instagramu okačali svoju fogotrafiju uz natpis "Slobodana Venecuela". Uz tu sliku je dodala i sledeću rečenicu: "Bez obzira na to gde su Venecuelanci, svi smo udruženi 23. januara 2019."

Podsećamo, serija "Kasandra" se emotovala u Srbiji 1997. godine. Bila je veoma popularna, pa je Koraime stekla veliku armiju obožavalaca u našoj zemlji.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Coraima Torres (@lacoraima) дана

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA