≫ 

Tek se venčali, a već je izgubio suprugu: Danijelove reči o najlepšoj ženi lome i najtvrđa srca (FOTO)

Mlada Srpkinja Katarina Janković (26) izgubila život kada je 24. decembra pala sa skutera u Trstu i udarila u drvo, suprugu pozlilo posle vesti o pogibiji

  • 9

Tragedija u Trstu, u kojoj je mlada Srpkinja Katarina Janković (26) izgubila život kada je 24. decembra skuterom zakačila ivičnjak i udarila u drvo, prekinula je i jednu divnu ljubavnu priču. Katarina se malo pre pogibije venčala sa Danijelom Jankovićem, sa kojim se i preselila u Trst i tu započela nov život.

Danijelu je pozlilo čim je dobio dramatičnu vest o smrti Katarine, i on je bio hospitalizovan u bolnici Mađore, te iste večeri. Njih dvoje su više od pet godina bili u vezi, a najtužnije od svega je to što su se Katarina i Danijel nedavno venčali.

Facebook

Katarinin suprug Danijel je posle saznanja da je izgubio suprugu skrhan od bola. Od nje se oprostio i na društvenoj mreži Fejsbuk.

Neka te sada anđeli čuvaju, a ti, mico moja, čuvaj mene, molim te. Uvek ćeš mi biti u mislima, uvek. Nedostaješ mi. Voleću te do kraja života, to sam ti uvek pričao – napisao je očajni Katarinin suprug Danijel na svom Fejsbuk profilu.

Facebook

Od mlade Kragujevčanke na Fejsbuku su se oprostili i brojni prijatelji, koji su njenom suprugu upućivali reči utehe i izjavljivali saučešće.

Ja ne mogu bez tebe. Kaćo naša draga, što je tako moralo? Sunce moje – samo su neki od komentara na Fejsbuku.

Informacije gde je Katarina bila, sa kim i šta je radila tih par sati pre incidenta su poprilično konfuzne. Kako su nam ispričali par Katarininih poznanika, ona se to kobno veče vraćala kući nakon provedene večeri s prijateljima i njenim suprugom. Međutim, prema priči par njenih prijatelja, Katarina se vraćala kući s posla.

Printskrin/Facebook

Na osnovu izveštaja nakon obavljenog uviđaja koji je napravila lokalna saobraćajna policija. Katarina, nakon što je svojim skuterom ušla u tunel, iz za sada još uvek nepoznatih razola, izgubila je kontrolu nad skuterom na kraju tunela, zbog velike brzine kojom se kretala nije uspela da savlada krivinu i Prednjim točkom zakačila je ivičnjak ispred autobuskog stajališta. Poletela je sa skutera oko pet metara i strahovito udarila u drvo. Skuter pre nego što je stao, nastavio je sam da se kreće još nekih dvadesetak metara.

Facebook

Na lice mesta za veoma kratko vreme su stigli policija i Hitna pomoć. Međutim, svi pokušaji reanimacije koji su trajali oko sat vremena bili su uzaludni, za nesrećnu Katarinu više nije bilo spasa. Lekari su na kraju samo mogli da konstatuju njenu smrt.

Beživotno telo dvadesetšestogodišnje Katarine, prekriveno tamnim plaštom, stajalo je više sati na asfaltu, a jezivi prizor sa nevericom ispratili su u tom trenutku prolaznici koji su se tu zadesili prolazeći kolima.

VIDEO: Predrag i Jelica tvrde da im je sin "oduzet"

(Telegraf.rs/tpknews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • filip

    28. decembar 2018 | 09:01

    Neka joj je laka zemlja! Ali iskreno nikada necu razumeti obavezu ljudi da se "oproste" sa nekim na Facebook-u ili Instagramu, cemu to?

  • Yakov

    28. decembar 2018 | 09:50

    Tuga do neba

  • Ica

    28. decembar 2018 | 11:37

    Ja nemam fb niti sam na bilo kojoj društvenoj mreži.. jeste čudno javno iznošenje života, ali ko zna, možda on tako ispoljava svoje emocije, svoju tugu, tužni krik koji želi da podeli, ne može da ga zadrži u sebi.. svi mi različito ispoljavamo svoju tugu.. Iskreno saučešće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA