Sara i njen dečko su bili na prvom dejtu, popili dve boce vina i koktele, pa seli u BMW - to ih je oboje koštalo života! (FOTO)

 
  • 3

Svedok je rekao da je vozač izgleda izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo s puta i udario u drvo

Sara Džejn Tomas (28) i Tim Grejs (31) poginuli su kod Južnog Velsa vraćajući se sa prvog dejta, nakon što je njihovo vozilo pri brzini većoj od 100 km/h prešlo tri trake auto-puta, sletelo i udarilo u drvo.

Njegova majka, Giljan je nakon nesreće izjavila da je joj je sin dve nedelje pre udesa pomenuo sastanak sa "divnom devojkom" koja se zvala Sara i da je radila kao frizer.

Svedoci su pričali da je par poručio dve boce vina i nekoliko koktela na u jednom kafiću na dan nesreće.

Policijski službenici su izjavili da je Grejsov BMW, bio viđen kako vrši "opasan manevar" kada se priključio autoputu. Jedan očevidac je rekao: "Ja sam vozio brzinom od 70 km/h i prošao me je kao da sam stajao. Pomislio sam ovaj ne može ići brže".

Foto: Facebook/Sarah Jayne Thomas

Veštaci su rekonstruišući događaj utvrdili da je BMW bez ikakvog razloga oštro skrenuo levo i počeo da prelazi sve tri trake.

Svedok je rekao da je vozač izgleda izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo s puta i udario u drvo. Čak sa puta je mogla da se vidi ozbiljna povreda glave kod vozača.

Foto: Facebook/Tim Lightning Lee Murray

Grejs je odveden na intenzivnu negu u Univerzitetskoj bolnici u Velsu gde je bio zbrinut zbog teške povrede mozga. Utvrđeno je da imao visok nivo alkohola u krvi, oko 1,6 mg. On je nažalost, usled teških povreda glave podlegao povredama u bolnici. Sara je umrla na licu mesta.

Foto: Facebook/Sarah Jayne Thomas

Istraga je utvrdila da mobilni telefoni nisu korišćeni tokom vožnje, a kako je prijatelj s kojim je bavio poslednji razgovor rekao Grejs je "zvučao pijano".

Foto: Facebook/Sarah Jayne Thomas

Službenici su potvrdili da je Grejs imao probnu dozvolu, kao i da nije imao osiguranje za automobil. Vreme kao i uslovi puta su bili dobri, tako da su te okolnosti odbačene kao mogući uzrok nezgode.

Vozač i suvozač su imali sigurnosne pojaseve.

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    22. novembar 2018 | 08:21

    Žao mi je da bilo ko strada u saobraćaju. Nemojte sedeti za volan ako ste popili, nemojte misliti da se to tamo nekom desilo a vama neće.Ja sam profesionalni vozač i nikad nisam popio ni kap alkohola pa SEO za volan..Jer sam znao da ima neko ko me voli i čeka i koga ja ne želim da rastužim...Zato budite oprezni i bez alkohola ,POZ ČIKA JOCA🍀

  • Laki

    22. novembar 2018 | 07:23

    IAKO SE TO DESILO TAMO NEGDE U JUZNOM VELSU TO MOZE DA SE DESI BILO GDE ZATO P A Z I T E V O Z I T E T R E Z N I!!!!! (NIJE VAZNO STO IM JE TO PRVI SASTANAK VEC ALKOHOL!!!)

  • Mane

    22. novembar 2018 | 00:46

    Greota za njih treba uvesti zakon za kaznjavanje ovakvih slucajeva sve vise ponapijaju se pa se bahate po ulicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA