Horor u zgradi Sonija u Londonu: Napadač ubadao ljude nožem, dve osobe su povređene, zaposleni evakuisani (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 2

Policija se odmah pojavila na licu mesta, a istraga je u toku

Dvoje ljudi je povređeno, a jedan muškarac je uhapšen nakon napada nožem u zgradi Sonija u Londonu, prenosi Skotland Jard. Policija je na licu mesta, a zgrada je evakuisana.

Miror prenosi da je incident izbio među kihinjskim osobljem. Svedoci tvrdi da je krvi bilo svuda, nakon što je jedan radnik izbo drugog koristeći veliki nož.

Jedan od očevidaca je za Independet rekao da oko 11 časova primetio da se stvorila gužva kod kantine.

- Video sam dvojicu muškaraca kako se svađaju. Jedan čovek je ležao na podu, a drugi je stajao iznad njega i ubadao ga. Prvo sam mislio da se tuku, a onda sam video veliki kuhinjski nož - rekao je on.

Jedan čovek je na Tviteru objavio kako je video da "čovek koji leži zemlji". Očevidci su delili slike na društvenim medijima, a glavni štab kompanije Soni je evakuisan i hitne službe su ušle u zgradu.

Policija je navela da nije pronađeno oružje i da se ovaj incident ne smatra terorističkim napadom, prenosi RT.

Mesto gde se dogodio ovaj incident je samo nekoliko metara udaljeno od Kensington palate, gde žive princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom, kao i princ Hari i njegova supruga Megan Markl.

(Telegraf.rs)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    2. novembar 2018 | 12:58

    Ма, да хорор. У Ираку, Сирији и Јемену је запад покренуо зло и у току је геноцид али то није важно. Људско биће је најгора врста и треба да изумре у најстрашнијим мукама.

  • Gile

    2. novembar 2018 | 13:01

    Englezima se sve polako vraca jer su mnogo zla naneli celom svetu a i dan danas to rade,samo za ta njihova nedela ispasta neduzan narod!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA