Mladi bokser (29) izazvao mladića da se bore u kavezu jer mu je skidao devojke: Ljubavni trougao se završio tragično, u lokvi krvi (FOTO)

 
 ≫ 
  • 0

Osumnjičeni je rekao poroti da je mesec dana pre ubistva počeo da se viđa sa devojkom sa kojom se viđao i ubijeni Aktinson

Mladić iz Velike Britanije koji je optužen za ubistvo drugog momka, ističe da nije hteo da ga ubije, ali da se desilo nakon što je saznao da se obojica viđaju sa istom ženom.

Ešli King (29) je navodno ubio Gareta Atkinsona (25) tako što ga je uboo kuhinjskim nožem u vrat. Atkinson je izboden ispred stana svoje devojke Džejd Voker u maju ove godine.

Tokom suđenja se moglo čuti da su King i Atkinson bili veliki rivali, i da su obojica u vreme tragedije izlazili sa različitim ženama.

King je rekao da nije voleo Aktinsona i da je bio ljut kada je on počeo da se viđa sa njegovom bivšom devojkom Šauni Haing.

Rekao je poroti da je mesec dana pre ubistva počeo da se viđa sa devojkom sa kojom se viđao i ubijeni Aktinson.

King je rekao da je Atkinsona sreo u njenom stanu u Lokvudu kada je prespavao kod nje, pa je naleteo na Atkinsona ujutu. Takođe je priznao da je Aktinsonu slao grozne poruke pre smrti.

Naveo je da je žrtvu izazvao da se bore u kavezu, kada je saznao da se obojica viđaju sa istom devojkom Džejd.

Na dan ubistva, King je priznao da je otišao do stana pomenute devojke. Rekao je da je video kako devojka juri niz stepenice, dok je Geret izašao iza nje noseći nož.

King je onda otrčao do svog automobila kako bi uzeo komad drveta koji je na sebi imao metalne delove, prenosi Dejli Mejl.

Ubijeni mladić sa svojom devojkom Foto: Facebook

Tada je udario samo u vrata stana, rekavši da je to uradio kako bi uplašio protivnika.

Te iste večeri se ponovo video sa Džejd, a ona je tom prilikom imala povrede na glavi, pa mu je prizala da ju je Atkinskon davio. King ju je potom odveo do njenog stana kako bi uzela svoje stvari.

- Džejd je prva ušla u stan, a ja sam je pratio. Pretio sam da je nož ostavljen kod cipela, kao da je namerno bio tamo. Podigao sam ga i pitao je šta će ovo tamo. U tom trenutku je neko počeo da udara na vrata - rekao je on.

Priznao je da su on i Džejd pokušali da spreče Atkinsona da uđe u stan. Istkao je da je još uvek držao nož u ruci i da nije mogao namerno da ga izbode jer nije video šta se dešava sa druge strane vrata.

King je istakao da je nakon fatalnog uboda pobegao kroz prozor. Kada su ga uhapsili, on se branio da nije hteo da ubije Atkinsona i da ne želi da umre u zatvoru.

Na sudu je rekao da ne želi da se vrati u zatvor jer je razvio karijeru kao bokser.

- Nije mi se dopadao, ali nisam želeo da umre. To je poslednja stvar koju sam hteo - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA