Muž atraktivne ruske špijunke je preminuo: Objavljivao je njene gole fotke dok je ležala u zatvoru, da li ga je stigla osveta? (FOTO) (VIDEO)

 
  • 4

Aleks je preminuo 2016. u svojoj 36. godini. Njegova porodica je tada insistirala da nije bilo ničeg sumnjivog i da je umro prirodnom smrću

Pažnju svetskih medija ovih dana najviše privlače priče o špijunima, posebno ruskim, među kojima se našla i Ana Čepmen, kćerka ruskog diplomate. Jedna od takvih je i priča o smrti njenog bivšeg supruga Aleksa Čepmena, koji je preminuo pre dve godine, a o čemu se ranije nije govorilo.

Kako prenose mediji, Aleks je preminuo 2016. u svojoj 36. godini. Njegova porodica je tada insistirala da nije bilo ničeg sumnjivog i da je umro prirodnom smrću.

>>>Ruski špijun otrovan najopasnijim nervnim agensom, smrt nastupa za nekoliko minuta: Zbog jedne stvari svi upiru prste u Rusiju (FOTO) (VIDEO)

Foto: Profimedia/Ria Novosti

Njegova poslednja poznata adresa bila je je u Bornmautu u Dorsetu i veruje se da je tamo i preminuo.

Dok su živeli u Njujorku, Ana je bila optužena da je učestvovala u jednom od najvećih sovjetskih špijunskih prstenova koji su ikada otkriveni.

Ona je 2010. godine poslata u Moskvu u sklopu razmene špijuna, gde je zamenjena za Sergeja Skripala koji je optužen da je špijunirao za britansku službu MI-5, zbog čega je poslat u Veliku Britaniju.

Skripal i njegova kćerka Julija i dalje se nalaze u bolnici, nakon što su otrovani nervnim gasom proizvedenim u Rusiji, a Ana ga je nazvala izdajnikom i osudila reakciju Velike Britanije na taj incident.

- Kao i uvek, Rusija je kriva, uprkos činjenici da je ruski predsednik pomilovao izdajnika Skripala i da je on pišten na slobodu. Kada se istražuje ubistvo, prvo pitanje je pitanje motiva. Ko ima koristi od toga. U svakom slučaju, Rusiji ne treba takav skandal. Da li Zapadu treba dokaz, da bi optužio Rusiju? - napisala je Ana na svom Instagram profilu.

Ana, koja je i nakon razvoda 2006. zadržala suprugovo prezime, vratila se u Moskvu i danas je milionerka koja gradi svoj biznis, radeći kao model i TV prezenterka.

U vreme špijunskog skandala, kakav se nije dogodio više decenija, a tokom kog je otkriveno da je Ana imala zadatak da zavede moćne brokere u Vašingtonu, Aleks je radio kao psiholog pripravnik.

Tada je rekao da je u prvih nekoliko meseci njihove romanse, Anu video i u Londonu i u Moskvi.

 
Какая связь между высочайшим уровнем коррупции в Дагестане и вчерашним терактом в Кизляре? Две недели назад Следственный комитет России совместно с ФСБ провел операцию по аресту высшего руководства Дагестана. Чиновники обвиняются в мошенничестве в особо крупных размерах и разного рода махинациях. Вся набережная Каспийского моря сегодня застроена дворцами этих самых чиновников. В то же самое время Дагестан находится на последнем месте среди регионов России по уровню зарплат и на 75% субсидируется из федерального бюджета. Так что должны думать простые дагестанцы с зарплатой 7-10 тысяч рублей в месяц, когда они видят элитные автомобили по 10-15 миллионов каждый и роскошные дворцы их чиновников? А тут еще появляются лживые проповедники, которые говорят, что знают, как восстановить справедливость – устроить нападение на полицейских или теракт. В итоге страдают все – и простые люди, и одураченный человек, ставший террористом, и авторитет государственной власти. С коррупцией на Кавказе, как и в остальной стране надо бороться самым беспощадным образом. #Мысливслух #Анначапман #ИГИЛ #Махачкала #Кизляр #Дагестан #терроризм #коррупцияA post shared by Анна Чапман Anna Chapman (@anya.chapman) on

Par se upoznao 2001. godine u Londonu, dok je Ana još uvek bila studentkinja, a Aleks ju je opisao kao najlepšu ženu koju je ikada sreo.

Venčali su se u Moskvi 2002. godine, a nakon toga, Aleks je otkrio da je njen otac Vasilij Kuščenko bio bivši viši agent KGB-a.

Nakon skandala, rekao je da se njegova žena promenila tokom njihovog četvorogodišnjeg braka, kao i da je počela da se druži sa raznim bogatim Rusima.

Ana je pričala kako je opčinjena svojim suprugom i da je pobedila ljubav na prvi pogled.

 
Важное за неделю: 1. Английскому фильму «Смерть Сталина» отозвали прокатное удостоверение. И тут же стали ломаться копья, который день только и спорят: можно разрешать показ или нет, тиран Сталин или гений. О фильме скажу просто: вспомните «Матильду». Проще дать ему с оглушительным треском провалиться в прокате. Удивляет бессмысленность нескончаемых споров о Сталине. О чем спорим? Фигуре Сталина дана оценка решениями XX съезда КПСС. Оценка деятельности Сталина дана в судебных актах высших судов СССР и России. Эти решения никто не отменял. 2. «Часы Судного дня» перевели на 30 секунд вперед. Ведет проект журнал ученых-ядерщиков, периодически на обложке публикуется изображение часов, показывающих без нескольких минут полночь. Время, оставшееся до полуночи, символизирует напряженность международной обстановки. Сама полночь символизирует момент ядерного катаклизма. С сегодняшнего дня часы показывают 23:58. В последний раз 2 минуты до полуночи оставались в 1953 г, когда США и СССР провели испытания термоядерных ракет. А вы что думаете: так ли мы близки к третьей мировой? Какая ваша позиция по фильму? #АннаЧапманВажноеЗаНеделю #анначапман #смертьсталина #сталин #мединский #ссср #россия #третьямировая #часысудногодня #война #полночь#пхукет #phuketA post shared by Анна Чапман Anna Chapman (@anya.chapman) on

Ipak, ako je sve bilo tako dobro, postavlja se pitanje zašto im se brak raspao čim se otvorila mogućnost da dobije pasoš Velike Britanije.

Ana je na takve navode rekla da se u jednom trenutku sve lepo završi i da uvek postoje nova scena i bolji put za novi početak. Nikada nije želela da priča o njenom navodnom špijuniranju bilo u SAD-u ili Britaniji.

Iako je za supruga imala samo reči hvale, Ana je bila veoma ljuta na Aleksa kad je objavio njene golišave fotke.

Kako je rekla, bila je "šokirana i užasnuta" kada joj je advokat iz Njujorka rekao da su snimci koje je snimio gospodin Čepmen, objavljeni dok se ona nalazila u američkom zatvoru.

Ana je uhapšena 2010. godine zajedno sa još devet agenata koji su se nastanili u Americi i žćiveli naizgled običnim životima.

Aleks je rekao da je izgubio kontakt sa njom, ali da nije nikakvo iznenađenje bilo što su je proglašavali žesnkim Bondom.

- Da li je špijun ili ne, ko može da kaže, ali kad sam pročitao da je uhapšena, da budem iskren i nije bilo neko iznenađenje. Ima smisla, kad se uzme u obzi njrno ponašanje i svi oni ljudi iz visokog društva kojima se ona bavila - ispričao je Aleks.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    15. mart 2018 | 23:00

    Još ne bi čovek ni rek'o da je on inspektor, onako uredan, lepo odeven.One iz mog vremena,mogao si da prepoznaš sa pet kilometara. To im je bila taktika. Da ga se plašiš! Čim ga vidiš - znaš ko je.A ovi opet idu u drugu krajnost.Čim ga vidiš - ne znaš ko je.

  • DARKO 100%

    15. mart 2018 | 22:19

    Danas je svaki covek spijun,razmislite pa ce te videti da sam u pravu

  • Bob

    15. mart 2018 | 23:14

    Bravo za Anu nisu uspeli da je osvoje ni Terminator ni Dzems Bond zato su oni sada u frci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA