Beba im je često i histerično plakala, pa su postavili kamere u kući: Na snimcima su videli sva zla i mučenja njihove dadilje (VIDEO)

 
  • 14

Nakon samo dve nedelje pošto je počela sa radom, dadilja je uhvaćena kako maltretira dete

Snimak na kom se vidi kako dadilja maltretira bebu, šamara je i štipa je za nos šokirao je korisnike društvenih mreža. Osim toga na snimku se vidi i kako vuče dete za ruku i baca ga na pod.

Dadilja iz pakla! Štipala dete i okretala ga naglavačke jer je plakalo i nije hteo da spava. Dečaku bilo lice krvavo crveno, sluz mu curila iz usta i nosa

Dok je hranila dečaka, udarala ga je po licu jer je odbijao da uzme flašicu, pa ga je potom zgrabila za ruku i bacila na pod. Anastasija Zheljabova (31) iz Rusije je imala zaduženje da brine o osmomesečnom dečaku, ali ga je umesto toga maltretirala. Majka Elena Levendeva (26) nije ni znala kakav pakao trpi njena beba.

Međutim, kada je uvidela da njena beba plače svakog dana kada ga je dadilja čuva, instalirala je kamere. Nakon samo dve nedelje pošto je počela sa radom, dadilja je uhvaćena kako maltretira dete. Majka je bila šokirana scenama koje su zabeležile kamere.

Gospođa Levendeva je potom na društvenim mrežama obelodanila ceo događaj: "Zbog čestog i histeričnog plača našeg deteta, postavili smo kamere koje su zabeležile premlaćivanje i mučenje". Portparol ruske policije je rekao da istraživanje ovog slučaju gotovo.

Dadilja je nekoliko puta udarila bebu po licu, pa ga je podigla i bacila na pod. Sada joj preti 10 godina zatvora zbog okrutnosti prema detetu.

Više fotografija pogledajte OVDE.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs/Dejli Mejl)

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg Vozd

    17. februar 2018 | 00:11

    Sta bih ti ja uradio .... Kako bih ti ja bio dadilja, posle ovog ne bi znala ko si i kako izgledas.

  • milos

    17. februar 2018 | 00:03

    Da sam ja otac tog deteta ne bi ta stigla do zatvora

  • Mama

    17. februar 2018 | 14:42

    Samo 10godina ma poslati to u sibir i golo i boso

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA