Prostitutka se 30 minuta posle porođaja vratila poslu na ulici

 
  • 4

Za 10 godina, koliko radi kao čuver reda, Džeki Ferbanks je svedočila brojnim tragičnm slučajevima

Na prvi pogled, priča deluje neverovatno, ali iza svega stoji tragična sudbina. U engleskom gradu Hal, jedna prostitutka se vratila na posao samo pola sata pošto se porodila, piše hulldailymail.co.uk.

Prostitutka upucala mušteriju u glavu, jer je nije dobro oralno zadovoljavao (FOTO)

Džeki Ferbanks, policajka iz Hala navodi da trenutno oko 40 žena rade na ulicama kao prostitutke. Mnoge od njih su fizički i seksualno zlostavljane još kao deca i sada su beskućnice ili spavaju na nečijim sofama. Veliki broj njih pati od mentalnih problema, a ima i veliki broj slučajeva trgovine ljudima. Ona veruje da policija uspeva da napravi pomak, ali prostitucije još uvek ima u Halu. Najveći broj je u kasnim dvadesetim i ranim tridesetim godinama, ali ima i nekooliko žena u šezdesetim godinama.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Srećom, kaže Džeki Ferbanks nema mlađih devojaka ni devojčica na ulicama. Jedna žena je ušla u "posao" zbog mašine za veš koja se pokvarila. Njoj je trebao novac i tako je počela.

Za 10 godina, koliko radi kao čuver reda, Džeki Ferbanks je svedočila brojnim tragičnm slučajevima.

OČAJ IH TERA DA NASTAVE DA RADE 

- Jedna žena se tek bila porodila i na ulici je bila ponovo kroz pola sata. Neke od ovih žena su očajne. Neke od njih nemaju drugu opciju i potpuno su bespomoćne.

Foto-ilustracija: Profimedia

OVDE NEMA "ZGODNE ŽENE"

Prema rečima Džeki Ferbanks, mnogi smatraju da ove žene koriste socijalne beneficije, ali to nije uvek slučaj. Većini je prostituisanje jedini izvot prihoda.

- Ovo na žalost nije "Zgodna žena", pa da naiđe neki bogataš koji će ih spasiti i da žive srečno zauvek - kaže Ferbanks.

Za razliku od žena koje su na ulicama, njihovi makroi imaju mnogo širi dijapazon godina, počev od 17-18 godina, pa do ljudi u osamdesetim godinama.

 Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    5. januar 2018 | 01:21

    Prostitutke, potrazite pomoc kod vase kraljice a ne da na takav nacin zaradjujete hljeb. Ako nece da vam pomogne obznanite pred cijelim svijetom fa joj se sudi.

  • Чика Шабан

    5. januar 2018 | 08:51

    Svaka čast! To je kad je čovek posvećen poslu! 💪💪👍👏👏👏

  • Marko cg primorje

    5. januar 2018 | 09:56

    Sto ce jadna nema porodiljsko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA