Rusi dobijaju sasvim novi sistem vazdušne odbrane do 2019. godine: Sa ovim zverima biće NEUNIŠTIVI (FOTO)

Ažurirana verzija sistema će moći da napada mete na 40 kilometara udaljenosti

  • 4

Rad na novom sistemu vazdušne odbrane srednjeg dometa "Pancir SM" biće gotov do 2019. godine, a već nekoliko prototipova se testira, saopštio je danas generalni direktor ruske kompanije "Haj presižn sistems", Aleksandar Denisov.

NATO želi novu bazu, kao odbranu od ruske Mornarice?

- Završavamo rad na dizajnu, ako se ne varam, 2019. godine. Nekoliko prototipova je već napravljeno i na testiranju - rekao je Denisov za TAS S.

Ažurirana verzija sistema protivvazdušne odbrane "Pancir" povećava domet otkrivanja meta na 75 kilometara, u poređenju sa 40 kilometara, koliki domet otkrivanja je imala prethodna verzija.

Foto: Tanjug/AP

Kako navodi TAS S, ažurirana verzija sistema će moći da napada mete na 40 kilometara udaljenosti, nasuprot staroj, koja je mogla da izvrši napad kada meta priđe na 20 kilometara.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uroš d'dorf

    12. novembar 2017 | 18:36

    Bilo šta da se desi rusima,i da budu''totalno zbrisani''oni imaju ''MRTVU RUKU''.....sa rusima radi sve baś sve!!samo nemoj da ratuješ!!!

  • Ccc

    12. novembar 2017 | 13:53

    Blago Rusima .Ko li ce njih da napadne one koji se namecu za vojnu prevlast jedino vanzemaljcima mogu da budu interesantni .Anere makar ljudi mogu da mrze pa da se spremaju i naoruzaju zbog nafte a sta se ovi sepure .Sigurno da makar Srbiju zadobiju kad niko iz naseg okruzenja nece sa njim ,bas jadno.

  • slavko

    13. novembar 2017 | 03:04

    Največa opoasnostt za Rusiju je njihova opozicija.Kao i kod Srba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA