Natalija je čistila rezervoar u fabrici, kolege nisu znale gde je. Kjučala masa je počela da teče, a oni su tada ugledali NJENE NOGE (FOTO)

 
 ≫ 
  • 4

Šokirani radnici su videli samo njene noge kako vire iz rezervoara punog karamela, ali niko ništa nije mogao da učini kako bi je spasao

Printskrin:Vkontakte/east2west news

Jedna žena u Rusiji je umrla kada je ogromna količina rastopljene karamele upala u rezervoar koji je ona čistila u fabrici u Rusiji, prenosi Dejli Mejl.

MAJKA IZ PAKLA: Sinove pekla u rerni do smrti, a onda je užasni snimak poslala ocu dečaka! Samo jedan je preživeo (FOTO)

Natalija Nemets (36) je navodno živa skuvana kada se dogodila stravična nesreća u Starom Oskolu, u regionu Belgorod.

Šokirani radnici su videli samo njene noge kako vire iz rezervoara punog karamela, ali niko ništa nije mogao da učini kako bi je spasao.

- Nije plakala, nije se čula nikakva buka - stoji u izveštaju.

- Čistila je veliki mikser, kada je karamela iznenada počela da teče u posudu. Verujemo da je živa skuvana. Tek kada je karamela uklonjena iz velike posude, njeno telo je bilo izvučeno - objasnio je njen kolega.

Lokalni mediji su pisali o tome da su njene kolege primetile da se ona ne nalazi na svom radnom mestu.

- Sledećeg trenutka smo primetili njene noge kako vire iz ključalog karamela. Natalija nije imala šanse da preživi. Pored toga što se na nju sručio ključali karamel, u posudi se nalaze i sečiva koja stalno mešaju karamel - naveli su.

Lokalni mediji sada pišu da je vrlo verovatno da se Natalija onesvestila zbog visoke temperature vazduha u sobi i da je tako upala u posudu.

Printskrin:Vkontakte/east2west news

Komisija za zapošljavanje je već počela da istražuje slučaj, a prvi rezultati se očekuju za 15 dana.

Rukovodstvo fabrike je prvo pokušalo da prikrije nesreću koja se dogodila 20. oktobra. Pretili su radnicima otkazom ako budu iznosili detalje o nesreći.

Međutim, detalji tragedije su se pojavili na društvenim mrežama, a sada je smrt ove žene predmet istrage.

Lokalno stanovništvo tvrdi da je ovo treća srmt u ovom postrojenju u ovoj godini.

Poznato je da je Natalija udata i da ima sina Ivana, koji ima 10 godina. Njena sestra Julija je potvrdila da se Ivan sada nalazi sa njenom porodicom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA