Misterija ubistva Srbina u Švajcarskoj: Istraga ide u nekoliko pravca, traže se svedoci

 
  • 0

Švajcarska policija sprovela je detaljnu istragu, a telo je poslato na autopsiju na Institut za sudsku medicinu u Sent Galenu

Muškarac (41) srpske nacionalnosti čije ugljenisano telo je pronađeno 16. jula u šumi u okrugu Erlen kod Sent Galena u Švajcarskoj, najverovatnije je ubijen.

Misteriozno ubistvo Srbina u Švajcarskoj: Pronađen njegov ugljenisani leš u šumi, istraga u toku!

To je prema pisanju švajcarskih medija pokazala istraga policije.

Inače, slučajni prolaznik naišao je na jezivu scenu i odmah obavestio policiju. Prema njihovim informacijama, telo se nalazilo na samo 100 metara od lokalnog puta.

- Pešak je pronašao telo i odmah pozvao hitne službe. U šumu je poslata policijska patrola. Utvrđeno je da je reč o Srbinu koji je živeo u naselju Herisau. Nakon istrage javni tužilac je otvorio slučaj protiv napoznatog počinioca - preneli su mediji.

Švajcarska policija sprovela je detaljnu istragu, a telo je poslato na autopsiju na Institut za sudsku medicinu u Sent Galenu.

Kada su stigli rezultati, tužilac se složio da je reč o ubistvu.

- Jake policijske snage i forenzičari i dalje pretražuju mesto na kome je leš otkriven. Policijska istraga kreće se u nekoliko pravaca. Na prvom mestu je pronalazak svedoka koji su posećivali šumu u kojoj je telo pronađeno - navodi se u medijima.

Istražitelji su, kako pišu švajcarski mediji, koncentrisani na proveru požara, osoba i automobila koji su viđeni u tom predelu.

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA