OVAJ SNIMAK JE ŠOKIRAO SVET: Uzeo ju je u naručje i odneo u mračnu ulicu, a onda brutalno silovao! (VIDEO)

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Silovatelj je napao devojku (24) dok je čekala taksi kako bi se vratila kući iz noćnog provoda

Policija engleskog grada Lids objavila je danas šokantan video-snimak na kome se vidi kako silovatelj nosi žrtvu, koju ostavlja u jednoj mračnoj ulici, a potom se mirno udaljava centralnim trgom kao da se ništa nije dogodilo.

Manijaci i čudaci su joj pretili smrću i silovanjem na Instagramu, a onda je ona odlučila da im se ŽESTOKO OSVETI! (FOTO)

Silovatelj je žrtvu, mladu ženu (24) čije se ime iz bezbednosnih razloga ne iznosi, napao dok je čekala taksi koji je trebalo da je vrati kući iz noćnog provoda oko 5 ujutro.

Ovo je MONSTRUM koji je silovao dete od 12 godina!

Policija je snimak objavila u nameri da joj se jave svi građani koji prepoznaju muškarca crne boje kože koji je osumnjičen za brutalno silovanje.

Iz policije Lidsa su naveli da namerno nije objavljen ceo snimak nasilnog čina kako bi se zaštitila žrtva, a da se na videu koji je pušten u javnost jasno vidi i lice napadača koji je uhvaćen tokom prolaska preko Dortmund skvera.

Pogledajte video:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA